100ЛицяБо Серце Це Вам Не Камінь Це Рани Які Залишились На Пам'Ять

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бо Серце Це Вам Не Камінь Це Рани Які Залишились На Пам'Ять

Ця пісня розкриває тему глибоких емоційних переживань, які викликаються втратою кохання. У перших рядках описується сприйняття коханої особи через метафору вуалі, що символізує перешкоди між людьми та їх внутрішнім світом. Очі коханої, порівняні з кришталем, відображають чистоту та невинність, а сльози в них вказують на глибокий біль.

Повторювані рядки про біле плаття та танець вальсу втілюють образ мрії та ідеалу, який руйнується перед неминучою реальністю болю та розставання. Образ "серце розбила і полетіла" підкреслює кінцевість відносин та втрату близькості між партнерами, де одна сторона залишається із розбитим серцем.

У кульмінаційній частині пісні задається риторичне питання про ціну кохання, висловлюючи бажання уникнути страждань, що супроводжують втрату. Це веде до роздумів про можливість "відрізати пам'ять" як спосіб позбутися болю, підкреслюючи, що серце не можна сприймати як щось незмінне чи нечутливе, на відміну від каменю. Таким чином, пісня відображає глибоку людську потребу в любові та приналежності, а також трагедію втрати та неможливість повністю контролювати власні почуття.

Коментарі (1)
  1. Curmidangre22.04.2024
    Пісня, що зачіпає за живе. Слова ніби пірнають у найпотаємніші куточки душі, викликаючи хвилю спогадів та відчуттів. Навіть у найтривожніші часи, ця мелодія стає промінчиком світла, що веде через темряву. Величезна подяка 100лиця за цей шедевр! Чекаю на нові творіння!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!