100ЛицяТвої Очі Як Кришталь А З Них Сльози І Мені Так Жаль

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Твої Очі Як Кришталь А З Них Сльози І Мені Так Жаль

Пісня "Твої очі як кришталь" українського виконавця 100лиця відкриває перед слухачем історію глибоких емоцій, втрати та спробу впоратися з болем розставання. Ліричний герой спостерігає за своєю коханою, яка, незважаючи на своє зовнішнє щастя та красу, представлену в білому платті, переживає глибоку печаль. Її очі, які порівнюються з кришталем, плачуть, викликаючи співчуття та жаль у героя пісні.

Описується контраст між мріями та реальністю, коли вона танцює вальс, який, мабуть, мав би бути символом її щастя, але насправді стає виразом її смутку та розбитого серця. Вона досягла бажаного – знаходиться у весільній сукні, але її душа переживає розрив, адже вона танцює не з тим, з ким хотіла б насправді.

У цій пісні також порушується тема вартості кохання та болю втрати. Ліричний герой готовий "купити" кохання, аби уникнути страждань, що вказує на його відчай та бажання знайти спосіб позбутися болю. Заклик про відрізання пам'яті підкреслює глибину його розпачу та неможливість впоратися з емоційним тягарем, що накладається втратою кохання.

Ця пісня – це болісна розповідь про любов, яка залишила глибокі рани на серці героя, втрату, з якою він намагається впоратися, та невимовний смуток, який приходить з розумінням, що кохана переживає те саме, але вже ніколи не буде поруч.

Коментарі (4)
  1. Unlarechab18.06.2024
    Не втримався і вирішив завантажити цю пісню. Здавалося, що просто кришталь в очах, але ці сльози змусили мене відчути таку ревнощі, що аж в тілі запекло. Тепер ця мелодія буде нагадувати про цю яскраву, хоч і болючу емоцію!
  2. Remanroundge12.06.2024
    Здається, знайшов пісню, яка точно торкнеться душі навіть у найнеспокійніший день. Обов'язково варто скачати і поринути в ці емоції! "Твої очі як кришталь а з них сльози і мені так жаль" - справжній шедевр від "100лиця"!
  3. Pojuksobu23.05.2024
    Чудовий день для того, щоб додати трохи музики в своє життя! Хоч настрій не на висоті, але цей трек від 100лиця точно підніме настрій. Чудова можливість скачати пісню "Твої очі як кришталь а з них сльози і мені так жаль" і підняти собі дух!
  4. Functeswithdbar22.04.2024
    Пісня, що наче кришталь, зламана відчуттями. Сльози звучать наскрізно, а музика ллється прямісінько в душу. І хоч я до неї ставлюсь без особливих емоцій, вона вміє торкнутися тонко... Як тонкий лід, що тріскається під кроками спогадів. Цікаво, чи чує це хтось ще? Чи сльози звучать лише мені?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!