Nazva &Amp; KrutьПіду У Мандри Та Й Нирну Далеко Аби Не Той Во

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Піду У Мандри Та Й Нирну Далеко Аби Не Той Во

Пісня "Піду у мандри та й нирну далеко аби не той во" від NAZVA & KRUTЬ занурює слухача в атмосферу фантастичної подорожі, яка виходить за рамки повсякденності та звичного сприйняття світу. Вона розповідає про бажання вирватися з затишної, але надто звичної водойми свого життя, де все відомо і передбачувано, де навіть "знайомі морди" не приносять новизни. Символічно "вилізти зі своєї водойми" означає покинути зону комфорту, зважитись на зміни, навіть якщо це здається складним або неможливим.

Далі текст пісні переходить до зображення повсякденного життя через призму іронії та сюрреалізму: птахи, що співають акорди, коні у ботфортах, робочі будні, де "всі кури ходять на перекури". Це відображення світу, де реальність перемішується з фантазією, вказує на нудьгу й одноманітність, з якої автор прагне втекти, вдихаючи "повітря в жабри" та вирушаючи в мандри.

Останні рядки запрошують у світ, де можлива взаємодія з природою на містичному рівні - "змочу я пір’я в меді", обіцяючи ведмедям і їх "міледі", а також лісним духам нову пісню, яка має звучати солов’їним тоном. Це обіцянка нового, оживленого способу існування, де звичайне перетворюється на чарівне, а життя наповнюється смислом через тісний зв'язок з природою та її обителями. Пісня стає метафорою внутрішньої трансформації та прагнення до гармонії зі світом.

Коментарі (2)
  1. Presareden29.05.2024
    Яким треба бути сміливим, щоб піти у такі далекі мандри? А тут ще й текст підкидає додаткових запитань... Не знаю, чи готовий я до цього виклику. Залишу це для тих, хто шукає справжніх пригод.
  2. Tronorsnowof17.04.2024
    Занурився у мандри пісні і не хочу виринають. Глибина тексту та ритми ніби струмочки в лісовому омуті. Чарівно
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!