Артем ПивоваровМалюнками Як Вільні Птахи По Колу Ми По Колу Ми

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Малюнками Як Вільні Птахи По Колу Ми По Колу Ми

У пісні "Малюнками як вільні птахи по колу ми по колу ми" виконавця Артем Пивоваров розкривається тема прагнення до свободи, гармонії зі світом та внутрішнього світла. Артист оспівує місця, де здається, що час зупиняється, а краса природи і відчуття свободи наповнюють душу. Згадуються такі образи, як захід сонця за горами, лунка від салюту, що символізують неповторні моменти життя і відчуття єдності з усесвітом.

Пісня також торкається ідеї дежавю, яка може вказувати на певну циклічність досвіду або здатність глибоко переживати та переосмислювати власне життя. Цей мотив підсилюється повторенням слова "там дежа", що може символізувати повторення, але й нові сприйняття відомих моментів. Це ніби мантра, що веде до глибшого розуміння себе та світу.

Автор говорить про магію ранку і кожного дня, що є нагадуванням про красу повсякденного життя та його цінність. Пісня є закликом плисти по життю, як по морю, відкриваючи нові горизонти і не боятись шукати свою "колискову", тобто місце, де душа відчуває спокій і безпеку.

В цілому, пісня Артема Пивоварова є глибоким роздумом про свободу, особистісне зростання та здатність знаходити світло в собі та навколишньому світі. Це проникливий гімн життю, який нагадує про важливість жити тут і зараз, цінувати моменти і прагнути до гармонії з самим собою та світом.

Коментарі (1)
  1. Roeblaceles2.04.2024
    Відкриваючи цю пісню, я наче знаходжу портал у світ, де мої емоції, обтяжені апатією, отримують шанс на відродження. Артем Пивоваров майстерно перетворює слова на пензлі, а ноти - на фарби, з якими малює на полотні моєї душі малюнки свободи і легкості. Це не просто пісня, це лет через всесвіт внутрішніх переживань, де кожен акорд грає на струнах раціональності, нагадуючи, що навіть у стані апатії можна відчути гордість від того, що ти здатний сприймати таку гармонію. Ця музика - як вільний птах, що кружляє над рутинними днями, нагадуючи про незламність духу та красу миті. Артеме, дякую, що даруєш крила
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!