OlivanЗалишаються Сліди На Серцях Але Ж Правда У Моїх Словах

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Залишаються Сліди На Серцях Але Ж Правда У Моїх Словах

Текст пісні "Залишаються сліди на серцях, але ж правда у моїх словах" виконавця Olivan глибоко розкриває емоційні терзання та складнощі любовних відносин. У перших рядках пісні звертаються до болючої теми нездатності знайти нове кохання після пережитого розставання. Ліричний герой мучиться від того, що не може покохати когось іншого, відчуваючи глибоке емоційне спустошення.

Далі пісня переходить до філософського роздуму про любовні відносини загалом, висвітлюючи парадокс людських стосунків: ми часто прагнемо уваги тих, хто нас не цінує, і не звертаємо уваги на тих, хто нас любить. Це створює в серцях людей сліди, що залишаються на все життя, і веде до взаємного болю та розчарувань.

У куплетах піднімається тема самотності та втрати, коли людина не може знайти в собі сили любити знову, порівнюючи свій стан з попелом, що символізує кінець і відсутність. Ліричний герой говорить про особисті переживання, які стали загальнолюдськими, оскільки його пісні та слова знаходять відгук у серцях інших.

В останньому куплеті зачіпається тема віддаленості та недосяжності, коли фізична відстань або обставини роблять любов ще більш болючою та складною. Це стає метафорою для внутрішньої ізоляції та відчуття утрати зв'язку з тим, кого любиш.

Пісня "Залишаються сліди на серцях, але ж правда у моїх словах" від Olivan – це глибока рефлексія про любов, втрату та пошук себе у світі, де іноді здається, що неможливо знайти справжнє щастя або повторити минулі відчуття. Вона нагадує, що кожен з нас проходить через подібні випробування, шукаючи любов та прийняття, але не завжди здатен знайти гармонію.

Коментарі (1)
  1. Temdowntasjie19.04.2024
    Хоч пісня і звучить гарно, та слова не торкнулись моєї душі так, як очікувала. Можливо, ще не час, або ж емоції захмарили здоровий глузд. Проте, незаперечно, Olivan має талант до музики, і я вірю, що його наступні твори зачеплять мене більше. Все ж таки, серце не лже!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!