OlivanЯ Б Пройшов Би Цей Ще Один Раз

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Б Пройшов Би Цей Ще Один Раз

У цій пісні виконавець Olivan висловлює глибокі почуття втрати та нездатності пережити минуле кохання. Співак розкриває емоційний біль, який виникає після розриву відносин, коли він не може знайти місце для нового кохання у своєму серці. Ця пісня є виразом туги за втраченим коханням та боротьбою з внутрішніми демонами, що заважають йому рухатися далі.

У тексті пісні також порушується тема невзаємного кохання та болісних наслідків, які це приносить. Співак зазначає, що люди часто кохають тих, хто їх не любить, і розбивають серця тих, хто їх любить. Це підкреслює складність людських відносин та іронію долі, яка змушує нас проходити через біль та розчарування на шляху до зрозуміння справжніх почуттів.

Артист наголошує на тому, що кожна людина на своєму життєвому шляху стикається з тернистими випробуваннями, які залишають глибокі сліди на серці. Пісня закінчується на ноті відчаю та безвиході, висловлюючи страх стати попелом від неможливості подолати внутрішній біль та відпустити минуле. В цілому, ця пісня є відображенням складних емоційних переживань, з якими стикається багато хто після втрати кохання.

Коментарі (2)
  1. Twitimutto14.05.2024
    Зазвичай я не слухаю таку музику, але ця пісня змусила мене задуматися. Слова настільки глибокі, що навіть смущення відійшло на другий план. Ось так спокійно сидиш і розмірковуєш, що варто пройти цей шлях ще раз. Чудова робота, Olivan
  2. Decendomarf9.04.2024
    Коли вже здається, що все навколо сіре і нецікаве, натикаєшся на таку пісню. "Я б пройшов би цей ще один раз" від Olivan - це не просто мелодія, це суцільна емоція. Вона пронизує наскрізь, залишає відчуття глибокої розчарованості, але в той же час нагадує, що відчай - не кінець. Ця пісня - ніби той дощовий день, коли ти сидиш біля вікна, розмірковуючи про життя, і раптом розумієш: всі ці випробування лише роблять тебе сильнішим. Olivan майстерно передає це відчуття у своєму творінні. Не знаю, чи хочу я пройти все це ще раз, але цю пісню точно послухаю. Можливо, не один раз.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!