Max BarskihОт Ти Знай І Не Розгуби

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - От Ти Знай І Не Розгуби

Пісня "От ти знай і не розгуби" виконавця MAX BARSKIH занурює слухача в роздуми про відносини, довіру та самоцінність. В першому абзаці висвітлюється проблема сліпої довіри до людей, які не цінують цієї довіри і сконцентровані лише на собі, часто через свої внутрішні травми та неспроможність любити інших.

У другому абзаці піднімається питання повторення помилок – давання другого шансу тим, хто вже зрадив очікування. Автор порівнює таких людей з епідемією, що лише залишає після себе втому та біль.

Третій і четвертий абзаци висвітлюють емоційний стан особи, що переживає розчарування, закликаючи не зациклюватися на смутку та болі, але в той же час дозволяти собі відчувати і проживати емоції.

Заключні абзаци наголошують на важливості самоцінності та особистісного простору. Автор підкреслює, що краще бути на самоті, ніж у компанії тих, хто не додає вартості до життя. Також міститься заклик відпускати минуле, не триматися за біль та відкриватися новим знайомствам і можливостям, які принесе майбутнє. Пісня вчить важливості самоповаги та здатності рухатися вперед, не дивлячись на невдачі у відносинах.

Коментарі (2)
  1. Lartsiconde28.05.2024
    Щось в цій мелодії і текстах викликає таку інтригу і захват, що аж забуваєш про свою тривожність. Справжнє натхнення для інтуїтивних натур!
  2. Protinacach17.05.2024
    Не розумію, як таке може бути... Прослухала "От ти знай і не розгуби" від MAX BARSKIH і відчула лише розчарування. Може, комусь сподобається, але не мені. Хто хоче, може скачати, але я навряд чи це зроблю.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!