КажаннаЦе Твоє Життя Твоє Повітря Вдихай Видихай Його Відчувай

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Твоє Життя Твоє Повітря Вдихай Видихай Його Відчувай

Пісня "Це твоє життя, твоє повітря вдихай, видихай його, відчувай" у виконанні КАЖАННА відображає глибокі роздуми про життєвий шлях, емоційні перипетії та пошук внутрішньої гармонії. Вона розповідає про особистісний розвиток, подолання випробувань та здатність знаходити красу та сенс у малому.

Перший куплет малює образ людини, яка намагається "зібрати себе по частинах", символізуючи внутрішню боротьбу та пошук цілісності. Метафора посадженої квітки на пустирі вказує на надію та можливість росту та краси навіть у складних обставинах. Ілюзія про достатньо часу, яка руйнується реальністю пустоти, підкреслює цінність моменту та важливість жити тут і зараз.

Другий куплет порушує тему боротьби з внутрішніми демонами та пошуком допомоги. Згадка про логіку, статику і математику як марні інструменти у справі розуміння життя акцентує на складності емоційного світу людини, який не піддається раціональному аналізу. Звернення до "лікаря широкої практики" символізує потребу в емоційній підтримці та зціленні.

Третій куплет розкриває тему токсичних взаємин, де "нестерпна граматика" і "мотузка, яка зав'язала руки", є метафорами обмежень та болю, накладених іншою людиною. Спогади, які "ріжуть", підкреслюють глибину емоційної травми.

Загалом, пісня є роздумом про складність людських емоцій, важливість самопізнання та здатність переосмислювати та зцілювати власне життя. Вона закликає цінувати момент, вірити в можливість змін та шукати красу у повсякденному.

Коментарі (3)
  1. Trafcorcole16.06.2024
    Здається, мені тут пропонують відчути все, що мене оточує. Але чомусь ця музика викликає у мене таке дивне змішання почуттів, що хочеться тримати дистанцію. Напевно, це такий ефект, коли не впевнений, що хочеш вдихнути цей повітряний коктейль емоцій знову. Може, краще залишуся в своїй бульбашці спокою?
  2. Inunurtab28.05.2024
    Ця мелодія, немов подих ночі, коли світло ліхтарів розмито дощем. Вона змушує задуматись про все те, що пройшло, і про те, що ще попереду. Ідеальний супутник для тихих роздумів і спокійних снів. Нехай її звуки огортають вас теплом і сумом водночас.
  3. Frothtocringret20.04.2024
    Кожен акорд цієї пісні ніби ковтає повітря свіжості в спекотний день. "Це твоє життя" від КАЖАННА нагадує, що кожен момент варто жити на повну, чути і відчувати. Слухаю і занурююсь у спогади, коли все було вперше. Дякую за музичний портал у минуле.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!