Настя БалогМіж Подушками Ніби Прірва Сльози

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Між Подушками Ніби Прірва Сльози

Пісня "Між подушками ніби прірва, сльози" виконавця Настя Балог занурює слухача в атмосферу глибоких емоційних переживань і рефлексій, пов'язаних із відносинами. Від самого початку, через образ серця, що "калатало так", відчувається внутрішнє хвилювання та тривога. Серце, ніби бігаючи сходами, відображає збентеження та неспокій, що викликані невизначеністю у відносинах.

Далі образ дощу, що стукає по підвіконню "сльозами холодними", посилює відчуття самотності та віддаленості. Метафора мегаполісу, де "майже двоє та всюди", підкреслює роз'єднання серед натовпу, відсутність справжньої близькості між партнерами. Шепіт, який ледь чутно на тлі загубленого голосу, символізує неможливість знайти взаєморозуміння.

Основний рефрен пісні описує стан глибокої емоційної прірви між партнерами, яку автор відчуває, лежачи серед подушок, затоплених сльозами. Використання образу вугілля, по якому боса ступає погляд, символізує біль та ризик, що супроводжують спроби зберегти зв'язок.

У пісні відчувається прагнення до тепла, до збереження любові, яка ще не "вкрилась кригою". Це виявляється в заклику "мене зігрій", який можна інтерпретувати як бажання врятувати відносини від охолодження. При цьому, невизначеність щодо майбутнього "невідомо що буде далі з нами" і згадка про повідомлення "з чужими іменами" натякають на проблеми довіри та можливу присутність третіх осіб.

Таким чином, пісня є глибоко емоційним висловлюванням стану внутрішньої боротьби, любові, втрати та сподівань на зцілення відносин. Через метафоричну мову та образність, вона передає складність людських емоцій та відносин, які переживають кризу.

Коментарі (4)
  1. Isribectho26.05.2024
    Ця мелодія так тонко передає всі мої переживання, що здається, ніби вона написана спеціально для мене. Вона змушує задуматися про глибокі емоції, які ми часто приховуємо. Не можу перестати слухати!
  2. Dornfezede22.05.2024
    Зайшов за мелодією, а отримав тільки розчарування. Думав, що це буде щось особливе, а виявилось, що прірва між очікуванням і реальністю більша, ніж між подушками. Не зайшло.
  3. Frenafiphun5.05.2024
    Неймовірно! Ця пісня затягує у світ емоцій так глибоко, наче занурюєшся між подушок зі сльозами. Щойно її прослухала і вже хочу скачати, щоб мати змогу відчувати це знову і знову
  4. Relongliver5.05.2024
    Кожен раз, коли слухаю цю пісню, здається, ніби повертаюсь у ті часи, коли все було так просто і зрозуміло. Вона нагадує мені про всі сльози, що я витратила на дрібниці, і про ту тиху радість, що чекала на мене під подушкою у вигляді солодких снів. Ця мелодія – місток у минуле, по якому я іноді люблю пройтись. Настя, дякую, що змушуєш серце битись у такт твоїм пісням
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!