DrevoСьогодні Завтра Чи Вже Ніколи Це Не Важливо Справа Не В Цьому

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Сьогодні Завтра Чи Вже Ніколи Це Не Важливо Справа Не В Цьому

Пісня "Сьогодні завтра чи вже ніколи це не важливо справа не в цьому" виконавця Drevo розповідає про прагнення свободи, пошуки особистої долі та значення любові у житті людини. В перших рядках пісні мова йде про подорож самолітом у невідоме місце, символізуючи втечу від буденності та пошук нових вражень, де можна знайти справжнє себе, віддалене від звичного оточення та побутових звуків, як-от трембіта.

В наступних рядках автор висловлює своє бажання свободи та самореалізації, розповідаючи про подолання перешкод на шляху до своєї мети. Важливість не втрачати зв'язок із корінням та своєю культурою, незважаючи на всі труднощі та випробування, що змушують людину вчитися і рости.

Далі текст пісні переносить слухача в роздуми про значення розлуки та болю, які є невід'ємною частиною життєвого досвіду і сприяють особистісному зростанню. Але головне відкриття для героя пісні відбувається, коли він знаходить справжнє кохання, яке стає його долею, змінюючи усі попередні уявлення про життя та свободу.

В останній частині пісні знову повторюється мотив подорожі, який символізує постійний рух вперед, незважаючи на все, у пошуках себе, своєї долі та істинного кохання. Це подорож до місць, де герой може відчути справжню свободу, бути почутим і водночас відкритим до нових горизонтів свого життя.

Коментарі (1)
  1. Leglizhilis20.05.2024
    Прослухав "Сьогодні завтра чи вже ніколи це не важливо справа не в цьому" від Drevo, і це як ковток свіжого повітря у темний вечір. Музика пронизує до глибини, змушує замислитися про вічне. Мелодія накладається на душевні роздуми, а слова — як краплі дощу, що стукають у вікно. Ніби мить розширюється у нескінченність, і вже не важливо, коли саме ти це слухаєш. Тут і зараз, у цьому моменті, усе набуває сенсу. Завантажуйте, не пошкодуєте.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!