DrevoВже Не Тримали Не Діставали Всюди Пускали Мене Не Зупиняли

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вже Не Тримали Не Діставали Всюди Пускали Мене Не Зупиняли

У цій пісні виконавець Drevo розкриває тему свободи, прагнення до власного шляху та значення любові у своєму житті. Він розповідає про подорож самолітом літньою порою, символізуючи прагнення вирватися зі звичного оточення та відправитися туди, де можна знайти свою долю без обмежень, де вони не зв'язані з традиціями чи звичаями, що символізує требіта.

У другому куплеті висловлюється бажання волі та самоідентифікації через відмову від звичних обмежень. Артист підкреслює своє прагнення не цуратися своєї мови, тобто залишатися вірним своїм корінням та культурі навіть на шляху до особистої свободи. Розлука та "середні муки" символізують випробування, які навчили його цінувати життя, свободу, та любов.

Наприкінці артист говорить про зустріч із коханням, яке стало новим визначальним моментом у його житті. Це змінило його уявлення про долю та свободу, спонукаючи знайти радість у спільній подорожі на море. Високі гори та гаряче море, згадані у тексті, символізують масштаби та пристрасть його нового життя на краю світу, де він відчуває справжню свободу та любов.

Таким чином, пісня є відображенням пошуку особистої свободи, значення самоідентифікації через культурні корені, та переосмислення життєвих цінностей через призму любові та відносин. Артист ділиться своїм досвідом переходу від пошуку себе до знаходження гармонії у взаєминах з коханою людиною, наголошуючи на важливості бути вірним собі та своїм переконанням.

Коментарі (1)
  1. Confmattchtypho23.05.2024
    Це просто жах! Не знаю, хто придумав цей шум, але мені від нього мурашки по шкірі. Drevo явно перейшов усі межі зі своїми експериментами. Такий трек не заслуговує на прослуховування, а тим більше на завантаження. Ніколи більше!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!