ZozulyaА Мені Б За Ним 2 Рази

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Мені Б За Ним 2 Рази

У пісні "А мені б за ним 2 рази" українського виконавця ZOZULYA розповідається про глибокі емоції та переживання людини, яка відчуває сильне кохання. Текст пісні відкривається словами пробачення, що натякає на пізній дзвінок або звернення до когось зі знаком пошани або любові. Автор пісні виражає свою вразливість та безпорадність через закоханість у людину з "темними очима", що призводить до безсонних ночей та створення сумних пісень.

Продовження пісні розкриває боротьбу внутрішніх емоцій автора, який відчуває тиск і непостійність свого емоційного стану через сильне кохання. Фраза "А мені б за ним 2 рази" символізує бажання піти за коханою людиною незважаючи на все, зникнути як "у сірий дим" та ніколи не повертатися до попереднього життя. Це вираження готовності зректися всього заради любові, навіть якщо це означає втрату власного "я".

У кульмінаційній частині пісні автор звертається до Бога, зізнаючись у тому, як сильно вона закохалася, що підкреслює універсальність та глибину її почуттів. Відмова від спасіння та визнання, що інших людей для неї не існує крім коханої особи, відображає абсолютну преданість та відданість своїм почуттям. Пісня передає історію про те, як любов може повністю охопити думки, емоції та життя людини, змушуючи її відчувати себе вразливою, але водночас і неймовірно живою.

Коментарі (2)
  1. Unemmunew29.05.2024
    От випадково натрапила на цю пісню. Хоча особливої цікавості не було, щось у ній зачепило. Мабуть, варто дати їй шанс і послухати ще раз. Цікаво, які емоції викличе цього разу. Може, знайду в ній щось особливе?
  2. Zvontanfastcu3.04.2024
    Відкрив цю пісню, коли навколо все здавалося сірим і безнадійним. За вікном дощ, в серці - буря, а в душі - безодня. Але "А мені б за ним 2 рази" від ZOZULYA, ніби маяк у тумані, прокладає шлях через темряву. Ця мелодія - не просто звуки, а ліки для душі, що вміють загоювати рани. З нею здається, що можна піднятися над буденністю і знайти світло, яке завжди є, навіть коли ти його не бачиш. ЗОZULYA, дякую, що твориш не просто музику, а чарівність, що дарує надію.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!