ZozulyaЯ За Ним Іду Від Краю І До Краю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я За Ним Іду Від Краю І До Краю

Пісня "Я за ним іду від краю і до краю" від виконавця ZOZULYA розповідає історію глибокого, але болісного кохання. Лірична героїня вибачається перед своєю подругою за те, що знову звертається до неї пізно вночі, оскільки не може впоратися зі своїми почуттями. Вона описує, як закохалася в темні очі певної людини і тепер пише сумні пісні вночі, охоплена смутком і тугом.

Лірична героїня поділяється своїм болем і розривом у серці, відчуваючи сильне тяжіння і одночасно розуміючи, що це кохання робить її нестабільною. Вона говорить про бажання зникнути разом із коханою людиною, як у сірий дим, і ніколи не повертатися до своєї попередньої життєвої реальності.

Героїня наголошує на тому, що для неї існує лише ця одна людина, виключаючи всіх інших зі свого життя. Вона просить не намагатися її рятувати, оскільки повністю віддається своєму почуттю, незважаючи на можливі наслідки. Ця пісня виражає глибину емоційної прив'язаності та складнощі, з якими людина може зіткнутися, коли кохання перетворюється на неконтрольований обсесійний стан.

Коментарі (3)
  1. Ledaradi26.05.2024
    Вирішив послухати "Я за ним іду від краю і до краю" від ZOZULYA, бо здається, що це щось, що здатне розбавити мою сьогоднішню скуку. Складна мелодія, яка водночас заспокоює. Може, знайду в ній нові фарби для роздумів.
  2. Snowaginlep5.05.2024
    Черговий трек, що спонукає роздуми. Не мій звичай, але "Я за ним іду від краю і до краю" зачіпає за живе. Можливо, відкрию для себе щось нове у музиці ZOZULYA. Чи це просто апатія говорить? Складно зрозуміти.
  3. Ehottlemhink4.05.2024
    Неймовірно, що такі пісні є вільні до скачування! "Я за ним іду від краю і до краю" – це справжній шедевр, який змушує серце битися частіше. Вже качаю, аби кожен мій день наповнювався цією мелодією
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!