ZozulyaА Мені Б За Ним/2 Рази

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Мені Б За Ним/2 Рази

Пісня "А мені б за ним/2 рази" у виконанні ZOZULYA розкриває тему глибокого, але болісного закоханості. Лірична героїня звертається до своєї подруги зі словами вибачення за пізній дзвінок, однак головною причиною її звернення є неможливість впоратися зі своїми почуттями. Вона описує свою пристрасть до чоловіка, який володіє темними очима, від яких вона не може відірватися. Ця закоханість змушує її писати сумні пісні вночі, що свідчить про глибокий емоційний біль та одержимість.

Лірична героїня подальше описує свій фізичний та емоційний стан, який погіршився через несподіване та неконтрольоване почуття до цієї людини. Вона відчуває сильний тиск у грудях та зізнається в тому, що її зовнішній вигляд погіршився через цю пристрасть, але підкреслює, що це сталося не навмисно. Її почуття до чоловіка настільки сильні, що вона вважає себе "стабільно нестабільною".

У рефрені пісні героїня висловлює бажання зникнути за ним, підкреслюючи свою потребу уникнути реальності та повернення до звичайного життя. Вона хоче залишитися в цьому стані закоханості, незважаючи на його болісність. Героїня також заявляє, що для неї не існує інших людей, окрім цього чоловіка, підкреслюючи свою відданість та односторонність її почуттів. Вона визнає, що з неї "не врятуватись" від цих емоцій, підкреслюючи безвихідь свого стану. Пісня відображає глибину людських почуттів, їх здатність змінювати нас та наше життя, а також розкриває тему безумовної та руйнівної любові.

Коментарі (2)
  1. Corlawilso24.05.2024
    Щось у цих звуках змушує мене задуматися і відчути якусь дивну провину. Мабуть, це музика для тих, хто шукає відповіді на загадки всередині себе. Раджу послухати, може, і ви знайдете свої.
  2. Completznorthbenn4.05.2024
    Сподівався на більше, але ця пісня змусила мене переглянути свої очікування. Втім, завжди приємно відкривати щось нове, навіть якщо це і не зовсім те, що чекав. Так тримати, ZOZULYA! Чекаю наступних творінь, може, там мене чекає справжній сюрприз!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!