Артем ЛоікВас Та Я Бачу Ніхто З Вас Не Хоче

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вас Та Я Бачу Ніхто З Вас Не Хоче

Пісня Артема Лоіка "Вас та я бачу ніхто з вас не хоче" виражає глибокі емоції та роздуми про війну, побут та виживання в умовах конфлікту. У перших рядках артист звертається до слухачів, розповідаючи про реалії життя в зоні бойових дій, де люди змушені звикати до постійних зборів коштів ("збір на карту") та існування у стані постійної напруги та втоми ("позіхаємо").

Пісня продовжує тему виживання, але вже з акцентом на внутрішній світ людини, що знаходиться у війні. Висловлюється почуття забуття та ігнорування з боку тих, хто знаходиться далеко від фронту ("та я бачу ніхто з вас не хоче"). Це вказує на розрив між реальністю війни та спокійним життям інших, на небажання чи неможливість допомогти або навіть визнати тяжкість обставин.

Також артист піднімає проблему культурного фронту ("ми на фронті культурному днями"), де боротьба ведеться не зброєю, а словом, мистецтвом, ідеями. Висловлюється думка, що навіть у воєнний час культура не втрачає своєї сили, хоча її воїни часто залишаються непоміченими та недооціненими.

У фінальних рядках пісні говориться про те, що не всім дано бути на передовій, але кожен вносить свій вклад у спільну справу, навіть якщо це вклад культурний або моральний. Закликається до взаєморозуміння та підтримки між різними "фронтами" боротьби, до цінування внеску кожного в спільну справу виживання та перемоги. Пісня закінчується на ноті суму та рефлексії про те, що навіть культурні зусилля мають важливе значення в часи випробувань.

Коментарі (4)
  1. Longconcbeebor30.05.2024
    Коли шум заважає думкам, цей трек додає ритму й напруги, перетворюючи все на справжній вихор енергії. Інколи варто загубитися у звуках, щоб знайти себе.
  2. Leynetttola30.05.2024
    Мені подобається бути енергійною, навіть коли пісня монотонна. "Вас та я бачу ніхто з вас не хоче" від Артема Лоіка якраз такий трек! Завантажуйте і відчуйте цей особливий вайб.
  3. Graphapualoc27.05.2024
    Щоразу, коли слухаю "Вас та я бачу ніхто з вас не хоче" Артема Лоіка, відчуваю, як меланхолія огортає мене, мов ніжний туман. Ця пісня ідеально пасує до моїх сонливих вечорів, коли хочеться просто вдячно згадувати всі миті, що вже минули. Спасибі, Артем, за цю мелодію, що так тонко відгукується в моїй душі.
  4. Luvesnaha3.04.2024
    Зайшла послухати "Вас та я бачу ніхто з вас не хоче" Артема Лоіка, бо шукала заспокоєння серед хаосу думок. І ось, серед апатії та ірраціональних поривів, ця пісня стала ліхтарем у темряві. Артем майстерно торкається струн душі, нагадуючи, що мистецтво здатне зцілювати серця. Ця композиція - ніби обійми, які ти так довго чекав. Дякую за це відчуття легкості та любові, що виринає навіть з апатії. Це дійсно те, що змусило мене посміхнутися серед сірого дня. Неймовірно!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!