O.TorvaldАле Тонути Зовсім Не Боюсь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Але Тонути Зовсім Не Боюсь

Пісня "Але тонути зовсім не боюсь" у виконанні гурту O.TORVALD занурює слухача у роздуми про втрату сутності життя, яке непомітно проходить повз. Ліричний герой замислюється над тим, як швидко час летить, і задається питанням, коли він став дорослим, і чому світ навколо заповнений незнайомими людьми. Це відображення внутрішньої кризи, коли зникає радість життя і з'являється відчуття самотності та відчуження.

У другій частині пісні акцент зміщується на особистісну ізоляцію. Ліричний герой згадує, як його телефон давно не чує голосів друзів, живучи лише через безкінечні справи. Це ставлення до життя як до сну, де реальність замінена ілюзіями досягнень та успіху, що не приносять справжнього задоволення.

Заключна частина пісні відображає боротьбу і оптимізм. Незважаючи на сильну течію життєвих обставин, яка "несе" ліричного героя, він заявляє, що не боїться "тонути". Це символізує силу волі та готовність протистояти труднощам, не втрачаючи надії повернутися до справжнього себе, знайти радість і сенс життя незалежно від зовнішніх обставин. Пісня є закликом до саморефлексії, внутрішньої сили та надії на краще майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Andeahistbart22.05.2024
    Слухаючи ці нотки, немов поринаєш у світ глибоких роздумів і несподіваних відчуттів. Мабуть, музика - найкращий засіб, щоб відволіктися від голоду і заспокоїти тривогу. Хто б міг подумати, що пісня може так захопити?
  2. Ciamolpemi6.05.2024
    Ця трек нагадує мені відчуття, коли ти стоїш на краю високої скелі, готовий стрибнути у глибоке синє море. Занурення в глибину, не боячись невідомого — саме це відчуття і викликає музика. Вона як холодна вода, що обволікає тебе, коли ти зрештою зважуєшся на стрибок
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!