Alyona Alyona, Kola, Jerry HeilБули Є І Будем Всім Ворогам На Зло

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Були Є І Будем Всім Ворогам На Зло

Пісня "Були, є і будем всім ворогам на зло" виконавців Alyona Alyona, KOLA, Jerry Heil є виразом непохитної стійкості та незламної волі українського народу, який, незважаючи на всі труднощі та випробування, продовжує зберігати свої традиції, культуру та самобутність. В тексті пісні йдеться про те, як українці, навіть у найскладніші часи, знаходять сили зібратися разом, щоб відзначати свята за старовинними обрядами, які символізують надію, віру в майбутнє та єдність.

Автори пісні акцентують на важливості пам'ятати і шанувати традиції, які передаються з покоління в покоління, оскільки саме вони допомагають зберегти ідентичність нації у непрості часи. Використання образів святкової вечері, спільної молитви за мир і благополуччя підкреслює важливість спільноти, сімейних цінностей та підтримки один одного.

Через пісню прослідковується потужне послання про нескореність духу українців, їх готовність об'єднатися у важкі часи та відстояти своє право на мирне існування. Вона слугує нагадуванням про те, що, незважаючи на усі виклики та ворожі дії, український народ завжди знайде в собі сили вистояти та продовжити боротьбу за своє майбутнє.

Коментарі (4)
  1. Molerannons16.06.2024
    Оце ж було таке, що ніби і хочеться потанцювати, але і посумувати заодно. Наче обійми з меланхолією. Послухав і відчув, що і сум, і любов можна вмістити в одному треці. Гарна музична подорож, що зігріла душу, навіть коли серце ніяк не розтане. Рекомендую, бо у цьому є щось особливе, щось таке, що варто відчути.
  2. Lanbyconvi31.05.2024
    Ця пісня наповнює мене неймовірним натхненням! Слова і мелодія нагадують про нашу силу і непохитність. Дякую Alyona Alyona, KOLA, Jerry Heil за цей музичний подарунок!
  3. Latecoco21.05.2024
    Щось у цій музиці змушує душу розкритися і полетіти. Звучання проникає глибоко, торкаючись кожної струни серця. Незвичайний мікс, що занурює в атмосферу мрійливості та відпочинку. Неймовірно цікаво і надихаюче!
  4. Tingbelllite8.04.2024
    Трек, ніби кава для душі в ранковій тиші: пробуджує, заряджає, а потім залишає трохи гіркоти, адже знаєш – за цими ритмами стоїть більше, ніж просто музика. Alyona Alyona, KOLA та Jerry Heil – це не просто колаборація, це злиття вогню, води та повітря в один потужний шторм. Незважаючи на моє аналітичне бачення та скептицизм до повторюваності, ця пісня - виняток, що пробиває мою болісність і монотонність, запалюючи іскру в очікуванні чогось великого. Нудьга відступає, коли чуєш таке, і раптом здається, що можливо все. Вони не просто були, є і будуть, але й роблять це з такою силою, що не залишають байдужим. Незважаючи на втому, трек змушує замислитися: а що я можу зробити, щоб бути, як вони? І це, певно, найбільша цінність.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!