DrevoНе Біда Що Не Маєш Ти Меча

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Біда Що Не Маєш Ти Меча

Пісня "Не біда, що не маєш ти меча" гурту DREVO розкриває тему внутрішньої боротьби, самопізнання та пошуку справжнього значення життя поза матеріальними цінностями та соціальними конструктами. У перших рядках описується стан замішання та пошуків, коли автор пісні втрачає орієнтири в житті, намагаючись зловити свої думки та знайти справжній шлях, але зіштовхується лише з поверхневими ілюзіями.

Надалі пісня звертається до ідеї, що справжні цінності та сила духу не залежать від зовнішніх атрибутів, як от меча чи срібного вбрання, але знаходяться в глибині серця та душі. "Не біда, що не маєш ти меча" слугує метафорою, яка підкреслює, що не матеріальні речі роблять людину сильною чи вартісною, а її внутрішні переконання та цінності.

Посилання на "правду, що живе серед руїн" і "правду, побудовану в плітках", вказує на складність знаходження істини в сучасному світі, де багато що затуляється ложем та обманом. Автор висловлює розчарування у суспільних нормах і відкидає загальноприйняті ідеї, що ведуть до втрати особистої ідентичності та цінностей.

В останніх рядках пісні висловлюється надія на створення нового простору, де не буде місця "лишнім ідеям", які намагаються змінити людей. Це виражає прагнення автора до створення такого суспільства, де кожен зможе знайти своє справжнє "я" без необхідності пристосовуватися до нав’язаних стандартів і де важливими є істинні цінності та автентичність. Таким чином, пісня закликає до саморефлексії, внутрішньої чесності та пошуку глибокого особистісного змісту життя.

Коментарі (4)
  1. Twedusvane3.06.2024
    Ця мелодія наповнює енергією і спонукає до дії, ніби розпалює вогонь усередині. Вона ніби нагадує, що навіть без видимої сили можна досягти великих звершень. Хай ця пісня буде вашим внутрішнім натхненням, що веде до перемог!
  2. Mholinebab26.05.2024
    Ця пісня наче ковток свіжого повітря! Її ритми наповнюють мене енергією, а мелодія дарує справжній спокій. Танцюю, поки слухаю, і відчуваю, як душа оживає. Рекомендую всім для гарного настрою!
  3. Senwarrtibut16.05.2024
    Сьогодні зголоднів не тільки шлунок, а й душа. "Не біда що не маєш ти меча" від DREVO - це саме те, що треба для моєї надійної монотонності. Нехай музика стане твоїм мечем, а мелодія - твоїм щитом. Обов'язково варто послухати
  4. Leodacolting19.04.2024
    Чи то пісня, чи то заклинання – проникає глибоко, наче меч у безмечні часи. Незабаром згадаємо, що справжня зброя лежить у слові та музиці. DREVO, ви – майстри звукових клинків
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!