Очі В ОчіОстаннім Часом Не Рахую Час

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Останнім Часом Не Рахую Час

Пісня "Останнім часом не рахую час" виконавця ОЧІ В ОЧІ виражає глибокі почуття та ностальгію за минулим коханням. Вона передає сильні емоції та згадки про любов, яка залишила незабутній слід в серці. Ліричний герой звертається до коханої, нагадуючи про нерозривний зв'язок між ними, порівнюючи свої почуття до неї з домом, до якого завжди хочеться повертатися.

В основі пісні лежить тема втраченої близькості та часу, що безповоротно пройшов. Описуючи, як зустрічі, що колись здавалися буденними, тепер відчуваються як роки відокремлення, автор підкреслює відчуття втрати та спроби зберегти хоч щось від колишнього щастя. Фраза "Останнім часом не рахую час" символізує стан, в якому минуле та спогади про кохану особу стають важливішими за теперішній момент.

Заклик до коханої "як колись давай в обійми, тану" відображає бажання повернути ті моменти щастя та близькості, що були втрачені. Це підкреслюється тугу за минулим і надію на можливість відновити втрачене зв'язок. Пісня в цілому є виразом любовної туги, спогадів та надії на повторення колишніх відчуттів.

Коментарі (4)
  1. Regirzaverb27.05.2024
    Ого, ця пісня просто зірвала моє уявлення про час! "Останнім часом не рахую час" від "ОЧІ В ОЧІ" змусила мене відчути кожну секунду і водночас забути про них. Такі мелодії не просто слухають – ними живуть!
  2. Fleetadacmo21.05.2024
    Ця пісня "Останнім часом не рахую час" від "ОЧІ В ОЧІ" якось не зачепила. Можливо, я не в настрої, але не залишилася в пам'яті. Проте загалом, вірю, що знайдеться свій слухач. Слухаємо далі з оптимізмом!
  3. Misubraipgal21.05.2024
    Незвичайний трек! Мене завжди вражає, як "ОЧІ В ОЧІ" вміють передати складні почуття через музику. Хоч я й перебуваю в стані апатії, ця пісня змушує мене замислитися про час і його плин. Відчуваю себе оптимістичніше після прослуховування, ніби в мені пробуджується щось нове. Раджу всім знайти кілька хвилин, щоб послухати цю глибоку композицію!
  4. Rereaparthal11.05.2024
    Завантажила цю пісню, бо дійсно останнім часом перестала рахувати час. Час ніби зупинився, коли слухаю "Очі в очі". Харизма просто пре з кожним акордом! Навіть розчарування перетворюється на вдохновення. Чарівно
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!