Очі В ОчіЯ Маю Сто Причин Щоб Подзвонити Чи Тебе Побачити

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Маю Сто Причин Щоб Подзвонити Чи Тебе Побачити

Пісня "Я маю сто причин щоб подзвонити чи тебе побачити" від гурту "ОЧІ В ОЧІ" пронизана глибокими емоціями та ностальгією за минулими стосунками. Ліричний герой звертається до свого кохання, нагадуючи про незабутні моменти, які вони разом пережили. Він наголошує на тому, що любов для нього - це щось настільки цінне, що він не потребує райських умов, якщо в них немає місця для його коханої особи. Емоційна інтенсивність досягає апогею, коли згадуються спогади, які викликають "метелики в животі", символізуючи сильні почуття, що не покидають героя.

У другій частині пісні акцент зміщується на сприйняття часу, який здається стоячим, коли вони далеко один від одного. Ліричний герой зазначає, що з моменту їхньої останньої зустрічі відчуття часу змінилося, і дні, проведені без коханої, здаються роками. Він висловлює бажання знову обійняти свою любов, наголошуючи на цінності цього моменту і на тому, що почуття, які вони мали, не минають з часом, а лише зміцнюються, незважаючи на розлуку.

Ця пісня є виразом глибокої туги, любові та ностальгії за втраченим зв'язком. Вона говорить про незгасиму надію на відновлення стосунків і про те, що справжні почуття залишаються з нами, навіть коли обставини намагаються їх затерти. Ліричний герой підкреслює, що справжнє кохання є домом для душі, місцем, де завжди хочеться повертатися, незалежно від усього.

Коментарі (2)
  1. Chestpocompa16.08.2024
    Пісня як з нічного кошмару, але цікавість бере своє — доведеться скачати, щоб розібратись, що ж це за сто причин...
  2. Laobatira16.05.2024
    Ця пісня нагадала мені про всі ті моменти, коли гордість не дозволяла зробити перший крок. Слухаю її, поки одужую, і думаю про важливість кожної зустрічі. Надихаюча мелодія для неспокійного серця. Дякую за це
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!