Очі В ОчіТільки До Мене Знов Лети

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тільки До Мене Знов Лети

Пісня "Тільки до мене знов лети" гурту ОЧІ В ОЧІ виражає глибокі почуття ностальгії, відданості та непереможної любові, що переживає одна людина щодо іншої. Вона розкриває тугу за часами, коли вони були разом, і висловлює бажання повернути ті щасливі моменти.

У першій частині тексту автор звертається до своєї коханої, нагадуючи їй, що не може забути свої почуття і що для нього не існує раю без неї. Вислів "любов як із сіпета" може символізувати чисту та первісну силу їхніх почуттів, яка не потребує ідеалізованого уявлення про щастя. Згадки про "метелики в животі" підкреслюють щиру збудженість і радість від спогадів про спільно проведений час.

Другий абзац продовжує цю тему, але зосереджується на відчутті втрати і дистанції, що зросла між ними з часом. Фраза "наче не дні минули - роки" відображає, як повільно і важко час проходить без коханої людини. Незважаючи на це, співак висловлює бажання знову обійняти свою любов, підкреслюючи непереможну надію на відновлення їхніх стосунків.

В цілому, пісня є ліричним висловлюванням про вічну любов, відстань і час, які не можуть знищити справжні почуття. Вона наголошує на тому, що справжнє кохання залишається в серці назавжди, незалежно від обставин.

Коментарі (1)
  1. Tanfainacda3.04.2024
    А ця пісня - наче кава на світанку. Прокидаєшся, здається, все навколо сіре і нецікаве, але вмикаєш "Тільки до мене знов лети", і раптом світ набуває кольорів, ніби хтось зверху повернув яскравість на максимум. Ось так і мій настрій, апатичний на перший погляд, під ці звуки перетворюється на щось еуфорійне. Величезний респект "ОЧІ В ОЧІ" за те, що вміють з музики робити магію. Занурюєшся в цю пісню і відчуваєш, як вона ігриво торкається кожної струни душі. Неймовірно, але я відчуваю її не тільки інтуїтивно, а й всім серцем. Це те, що потрібно для перезавантаження в будь-який день!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!