Очі В ОчіІ Як Колись Давай В Обійми Тану Давай На Довше Бо Ця Мить Одна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Як Колись Давай В Обійми Тану Давай На Довше Бо Ця Мить Одна

Пісня "І як колись давай в обійми, тану" виконавця ОЧІ В ОЧІ занурює слухача в глибокий світ емоцій, спогадів та ностальгії по втраченому коханню. Ліричний герой звертається до коханої, з якою, здається, вони давно не бачилися. Відчуття, що час між ними розтягнувся на роки, попри те, що фізично може бути набагато менше. Це підкреслює глибину їхнього зв'язку та інтенсивність почуттів, які не згасли з часом.

У тексті пісні передається сильне бажання повернутися до моментів, коли вони були разом, обійматися, як це було колись, забувши про все на світі. "Давай на довше бо ця мить одна" - це заклик зупинити час, щоб продовжити їхні короткі моменти щастя. Любов описується як нещось виняткове і неповторне, що здатне перетворити будь-який момент життя в щось незабутнє.

Емоційний заряд пісні підсилюється згадками про почуття, які викликає спогад про кохану - "в животі метелики". Це метафора закоханості, легкості та радості, яку вони відчували, будучи разом. Але разом з тим, є нотки смутку через неможливість повернути минуле або змінити обставини, що розлучили їх.

Пісня змальовує картину внутрішньої боротьби між спогадами про минуле і реальністю, в якій герої зараз перебувають. Вона звертається до універсальних тем любові, втрати та спогадів, що робить її зворушливою та резонансною для багатьох слухачів. Ліричний герой висловлює глибоке бажання не забувати про почуття, які вони поділяли, і зберегти цю любов у своєму серці, незважаючи на все.

Коментарі (4)
  1. Laitourtothe23.05.2024
    Обожнюю цю пісню! Вона завжди піднімає настрій і змушує танцювати. Якщо у вас є бажання трохи підзарядитися позитивом, обов'язково скачайте "І як колись давай в обійми тану давай на довше бо ця мить одна" від "ОЧІ В ОЧІ". Ідеальний саундтрек для вечора, коли хочеться втекти від буденності!
  2. Arfimarha23.05.2024
    Цей трек — справжнє емоційне спасіння! Слова і мелодія переплітаються так, що відчуваєш кожен момент, як останній. Особливо цінно, коли відчуваєш себе не найкраще, але душа наповнюється надією і теплом від цих звуків. Слухати обов'язково!
  3. Acunconvia6.05.2024
    Хоч і розчарувався у пісні, проте не можу заперечити: вона викликає справжнє натхнення. Ці слова ніби тануть в обіймах музики, змушуючи забути про все навколо. Чудова спроба, але чомусь все ж таки відчуваю сором за такі очікування. Можливо, надто багато хотів? Та все одно дякую, музика завжди змушує відчувати.
  4. Hoowhimdipat5.05.2024
    Коли стрес затіснив і настрій не дуже, ця пісня – як бальзам для душі. "І як колись давай в обійми тану давай на довше бо ця мить одна" звучить так, що хочеться просто розчинитися в мелодії. Обов'язково скачаю, щоби мати під рукою ліки від будь-якого страху
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!