Uliana RoyceЦе Було Все Так Далеко

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Було Все Так Далеко

Пісня "Це було все так далеко" виконавиці ULIANA ROYCE відкриває перед слухачем глибокий емоційний світ, де основними мотивами є пам'ять, ностальгія, любов та віра у краще майбутнє. Артистка звертається до спогадів, що залишилися "тінями поруч закарбовані", підкреслюючи цінність моментів, які вона хоче зберегти у своїй пам'яті. Це спогади, які неможливо забути або втратити, вони залишаються міцно закарбованими у свідомості, незважаючи на всі спроби часу їх стерти.

У наступних рядках пісні відчувається сильне бажання артистки зберегти та примножити ті позитивні моменти, що були зазнані "не роздерте небо та ранок від якого не втікаєш". Це символізує надію на те, що усі болісні та складні моменти в житті, як "поганий сон", з часом зникнуть, залишивши після себе лише світлі спогади.

Далі пісня переходить до теми віри та любові, які є основою для подолання будь-яких труднощів. "Віра у крові І наших жилах" говорить про глибоке відчуття спільності та єдності, яке допомагає пережити найскладніші часи. Співачка акцентує на важливості бути разом, "Вдома. З тобою, з тобою", де домівка символізує не стільки фізичний простір, скільки емоційну близькість та спільність душ.

У заключних рядках артистка говорить про готовність обіймати, зізнаватися у почуттях, гуляти нічним містом та здійснювати мрії, які вони разом не встигли реалізувати. Це виражає непохитну відданість та бажання робити життя кращим, не дивлячись на всі перешкоди. Пісня є гімном кохання без меж, що підкреслює значення спільних моментів та сподівань на майбутнє. Це викликає у слухачів почуття тепла, ностальгії та надії на краще.

Коментарі (1)
  1. Througsimpmafcamp4.05.2024
    Як невимовно боляче, коли спогади вже не зігрівають, а відштовхують у холодну пустку минулого. Таке відчуття, що ці мелодії звучать прямісінько з тих часів, коли всі двері ще були відчинені. Слова лягають на душу, змушуючи переосмислити все заново. Чудово, коли музика може так глибоко торкнутися струн душі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!