Kozak SystemЯк Летіли Журавлі Воїв На Щитах Несли

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Як Летіли Журавлі Воїв На Щитах Несли

Пісня "Як летіли журавлі воїв на щитах несли" виконавця KOZAK SYSTEM є глибоким вираженням болю, втрати та непереможного духу українського народу. Вона розповідає про жертовність та героїзм воїнів, які віддали своє життя за свободу та незалежність своєї країни. Образ журавлів, які летять, несучи воїнів на щитах, символізує душі загиблих героїв, що підіймаються до небес, в місце, де "нема богів", що може символізувати відчуженість від світу, де правлять зло та несправедливість.

Згадка про українське сонце, що зійшло, і заклик, щоб воно яскраво світило, втілює надію та віру в майбутнє, в те, що попри всі втрати та жертви, український народ зможе побудувати справедливе та вільне суспільство. Фраза "Дорого заплачено" підкреслює високу ціну, яку довелося заплатити за цю свободу, та неможливість пробачення тим, хто спричинив ці страждання.

В цілому, пісня виступає як пам'ять про тих, хто віддав своє життя за краще майбутнє своєї країни, та як висловлювання непохитної віри в те, що жертви не були марними. Вона закликає не забувати про минуле, але й міцно стояти на захисті своєї землі та ідентичності, вірячи в світле майбутнє.

Коментарі (1)
  1. Cowbviridi19.05.2024
    Думала знайти щось нове, а тут справжня знахідка! Ще не встигла розсердитися, як ці мелодії вже захопили у свій полон. Музичний вітер несе думки далеко, наче крила птахів. Час забути про все і просто слухати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!