VeraМінус На Плюс Міняю Знак Як Сенцей Дякую Тобі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Мінус На Плюс Міняю Знак Як Сенцей Дякую Тобі

Пісня "Мінус на плюс міняю знак як сенцей" у виконанні VERA є виразом глибокої подяки до всесвіту за життя та його безліч дарів. Вона відображає вдячність за кожен новий день, що дозволяє прокинутися та знову відчути життя, тепло сонця, яке розганяє смуток і нагадує, що кожна людина є частиною більшого світу.

Автор висловлює подяку за моменти щастя у простих речах, за сміх у теплих ночах, який наповнює серце радістю та відкриває безмежний світ ідей. Пісня вчить бачити позитив у кожній ситуації, перетворювати мінуси на плюси та цінувати кожну можливість, яку життя пропонує, як сенсей, який веде за собою.

У пісні також звучить подяка Вищим силам за даний час на Землі, можливість залишити слід у цьому світі та за могутню мелодію всесвіту, яка торкається кожної душі. Це вираження глибокої зв'язаності з природою, всесвітом та віри в добро, яке є навколо. Пісня є нагадуванням про те, що важливо цінувати кожен момент життя та відчувати вдячність за безліч добрих людей і відкритих дверей, які воно пропонує.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!