VeraВсесвіт Я Дякую Тобі

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Всесвіт Я Дякую Тобі

Пісня "Всесвіт я дякую тобі" виконавця VERA є виразом щирої подяки до усього світу та його складових - неба, сонця, Бога, і самого Всесвіту за даровані життя, можливості, радість із звичайних речей, теплі ночі та безкінечність ідей. Ця пісня відображає глибоке відчуття вдячності за кожен день, за кожну мить, яка дозволяє відчувати себе частиною цього світу, за можливість бути творцем своєї долі та за тепло і доброту оточуючих людей.

У тексті пісні автор виражає подяку небу за новий день і можливість прокинутися, сонцю - за те, що воно розганяє печаль і нагадує про те, що ми всі є частиною природи, і Богу - за дарований час, який дозволяє залишити свій слід на Землі. Ці слова підкреслюють важливість кожного моменту життя та віри в те, що кожен з нас має значення.

Особливу увагу у пісні приділено дякі за радість, яку приносять звичайні речі, і за сміх серед теплих ночей, що символізує цінність простих життєвих моментів, які часто залишаються непоміченими. Перетворення мінусів на плюси, згадане у пісні, відображає позитивний погляд на життя, здатність переборювати труднощі та бачити красу у повсякденності.

В цілому, пісня є гімном оптимізму, любові до життя та вдячності за кожен його аспект. Вона нагадує слухачам про важливість цінувати моменти, людей навколо та світ у цілому, наголошуючи на безмежних можливостях, які відкриваються перед тими, хто вміє бути вдячним.

Коментарі (3)
  1. Remissfurno15.08.2024
    Не знаю, як сюди потрапив, але тепер думаю, як викручусь із ситуації, коли на повторі грає щось таке неочікуване. А пісня... ну, пісня є. Зачепила, чи що?
  2. Tranemexcol28.05.2024
    Щоразу, коли слухаю "Всесвіт я дякую тобі" від VERA, відчуваю, як вона торкається найглибших струн моєї душі. У цей сонливий і сумний вечір, ця пісня - мій єдиний промінь світла. Вона мовить до мене, як ніхто інший, огортаючи теплом і нагадуючи, що навіть у найтемніші часи всесвіт чує наші прохання. Дякую, VERA, за цей неймовірний дарунок!
  3. Parnthirtuistin11.05.2024
    Чи не випадково натрапив сьогодні на цю мелодію, і це був момент, коли зрозумів: не все так погано, коли звуки відгукуються в душі. Іноді музика каже більше, ніж слова, особливо в моменти, коли здається, що світ втратив свої кольори. Спасибі за це відчуття
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!