КорупціяБувають Навіть Й Оплески Бурхливі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Бувають Навіть Й Оплески Бурхливі

Пісня "Бувають навіть й оплески бурхливі" виконавця КОРУПЦІЯ розповідає історію молодої людини, якій мати подарувала скрипку. На перший погляд, цей подарунок здається не дуже значущим або навіть обтяжливим, але з часом він відкриває перед героєм несподівані перспективи. Скрипка стає ключем до сердець людей, зокрема жінок, яким він дарує свої усмішки, граючи на ній.

У пісні йдеться про те, що незважаючи на скептичне ставлення оточуючих до його репертуару, герой отримує оплески, що свідчить про визнання його таланту. Це підкреслює ідею про те, що мистецтво та талант здатні змінювати думку людей, навіть якщо спочатку їхня реакція була скептичною або відверто негативною.

Рефрен, який повторюється про скрипку, символізує важливість цього інструменту в житті героя, його нерозривний зв'язок з музикою, яка стала його справжньою пристрастю і змінила його долю. Повторення "скрип, скрип, скрипочка" відображає ритмічність і музикальність життя героя, яке тепер неможливо уявити без скрипки.

Заключний рядок, що натякає на те, що скрипковий ключ відкриває будь-які двері, символічно показує, як мистецтво та талант можуть відкрити перед людиною безмежні можливості та нові горизонти. Ця пісня є гімном усім творчим особистостям, які знаходять свій шлях та своє місце в світі завдяки своєму таланту і праці.

Коментарі (2)
  1. Resfethava19.06.2024
    Музика, яка пробуджує в тобі вир емоцій і змушує кожну клітинку танцювати. Відчуття, ніби тебе обіймає сам Всесвіт. Неможливо не відволіктися!
  2. Excermabe3.04.2024
    Не можу вірити, що така "музика" існує. Все в цій пісні зводиться до підтримки корупції, як якийсь "віршівник" виглядає в зеркало й зачісується. Навіть не знаю, що гірше - текст чи музика. Але, мабуть, не можна очікувати більшого від виконавців, що зветься "КОРУПЦІЯ". Напевно, ця пісня стане гімном для тих, хто шукає відомостей про те, як поглибити своє моральне занепадання. Більше гімну ніж музики.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!