OstyЗнов Літаєш Маєш Крила

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Знов Літаєш Маєш Крила

Текст пісні "Знов літаєш маєш крила" виконавця OSTY розкриває тему складних стосунків, втрати та спроб пробачення. У центрі оповіді - історія людини, яка зазнає внутрішніх турбулентностей через нездатність відповідати очікуванням коханої. Персонаж описує, як його партнерка "літала у снах", була віддаленою та недоступною, не здатною почути чи зрозуміти його. Образи спалених листів та несення тягаря в собі символізують боротьбу з внутрішнім болем і спроби не підвести кохану, навіть коли відносини руйнуються.

У рефрені пісні автор вибачається за свою нездатність стати "океаном" для коханої, метафорично виражаючи невдоволення партнерки обмеженістю того, що він може їй дати. Вислів "звідки я знав, що тобі берега мало" підкреслює глибоке непорозуміння між партнерами та розчарування в невиконаних очікуваннях.

Останні рядки пісні "І через троянду тече моя кров" та "Знов літаєш, маєш крила" говорять про біль і жертву, які персонаж несе, бачачи, як його кохана віддаляється від нього, знову знаходячи свободу. Метафора крові, що тече через троянду, вказує на глибокий біль втрати та розлуки, а згадка про крила символізує свободу коханої від стосунків, які її обмежували. Пісня є виразом складності людських емоцій та трагедії нерозділеного або втраченого кохання.

Коментарі (2)
  1. Koroseade14.06.2024
    Музичний потік, який нагадує про мрії, що колись здавались досяжними. Зараз вони лише відлунюють у серці, викликаючи легку печаль і спогади про те, що ніколи не здійсниться. Легкий бриз надії у морі байдужості.
  2. Roibanope4.04.2024
    Кожного разу, коли слухаю "Знов літаєш маєш крила" від OSTY, відчуваю себе наче підлітком, який тільки відкрив для себе безкрайні простори мрій. Ця пісня - мій особистий антидепресант і квиток у світ, де панують оптимізм і свобода. Слухаю і не можу насититися - кожен акорд, кожен слово видаються мені мостом до незабутніх моментів життя. OSTY, ви - маги музики!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!