OstyПробач Мені Що Я Не Став Океаном І Звідки Я Знав Що Тобі Берега Мало

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Пробач Мені Що Я Не Став Океаном І Звідки Я Знав Що Тобі Берега Мало

Пісня OSTY "Пробач мені, що я не став океаном" ніби занурює слухача у глибоку розповідь про втрачене кохання, нерозділені почуття та спроби зрозуміти та пробачити одне одного. Ліричний герой звертається до коханої, описуючи їхні стосунки як складні та болісні, де обидва шукали опору та розуміння, але так і не змогли знайти спільної мови.

У перших рядках ми бачимо, як співак описує відчуття невисловленого та непочутого. Жінка, про яку йдеться, "літала у снах", але водночас "тонула" в них, не звертаючи уваги на спроби героя досягти до неї, зрозуміти та підтримати. Її очі, як дзеркало, відображали глибокі почуття, але, попри любов, вона не змогла пробачити йому певних помилок або недоліків.

Часто повторюваний рефрен "Пробач мені, що я не став океаном, і звідки я знав, що тобі берега мало" виражає глибоку метафору невідповідності очікувань одного до потреб іншого. Ліричний герой визнає, що не зміг стати тим "океаном" - безмежним і глибоким джерелом емоцій, любові та підтримки, якого бажала його кохана. І тепер він замислюється над тим, як міг би він це знати або змінити, показуючи своє розкаяння та бажання зрозуміти.

Вірші про кров, що тече через троянду, та виставу, що перетворилася на шоу, можуть символізувати біль та трагедію у їхніх стосунках, де глибокі почуття та сподівання зіткнулися з реальністю, приводячи до болю та розчарувань. Це історія про спроби зберегти любов, про невдале прагнення бути достатньо для іншої людини, та про важливість пробачення та самопрощення в процесі особистісного росту та відновлення.

Коментарі (2)
  1. Bloodfesnapo16.06.2024
    Ця мелодія змушує мене відчути себе ще більш вразливою. Можливо, це те, що мені зараз потрібно, щоб знову знайти силу в своїй слабкості. Незважаючи на сумний настрій, я відчуваю, як музика очищає душу, і це допомагає прийняти і відпустити роздратування. Рекомендую всім, хто шукає глибоких емоцій і чесних переживань.
  2. Naurichnistmit26.05.2024
    Вирішила прослухати "Пробач мені що я не став океаном" від OSTY. Не можу сказати, що ця пісня викликає особливі емоції, але в ній є щось заспокійливе. Можливо, це саме те, що потрібно у моменти тривоги, щоб відчути вдячність за все, що маю. Дякую, OSTY, за цей музичний досвід.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!