OstyЛиш Би Не Впасти Тебе Не Підвести

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Лиш Би Не Впасти Тебе Не Підвести

Пісня OSTY "Лиш би не впасти - тебе не підвести" розкриває тему глибоких, але складних відносин між двома людьми. Вона занурює слухача у внутрішній світ виконавця, де переплітаються почуття кохання, розчарування та бажання пробачення. Описуючи, як його кохана "літала у снах і в них тонула", автор намагається донести свою безпорадність перед лицем її емоційної віддаленості. Вона, здавалося б, поруч, але одночасно так далеко – не "слухала і не чула" його.

Ключовим моментом є приповідка про спалені листи, яка символізує спроби позбутися минулого та забути гіркоту втрачених відносин, але при цьому нести цей біль у собі. "Лиш би не впасти - тебе не підвести" стає мантрою, що виражає бажання підтримувати іншого навіть у найскладніших обставинах, не дивлячись на внутрішній біль і розбіжності.

Прохання про пробачення "Пробач мені, що я не став океаном" відображає усвідомлення недостатності своїх зусиль у відносинах, де партнеру завжди "берега мало". Це визнання власних обмежень та неможливості задовольнити всі потреби іншої людини.

Останні рядки "І через троянду тече моя кров" та "З вистави на двох поставили шоу" метафорично говорять про біль і жертви, які автор готовий принести, а також про те, що їхні особисті відносини стали предметом для сторонніх спостерігачів. Водночас, фраза "Може нікого так не любила" залишає місце для сумнівів у справжності почуттів, додаючи пісні багатогранності та глибини.

Коментарі (1)
  1. Crusetovlu21.05.2024
    Сиджу сумна і голодна, а ця музика наче ніжний шепіт надії, що навіть у найтемніші часи є світло. Це мелодія, яка здатна підняти з колін і нагадати про силу в серці. Слухати таку пісню - як знайти промінчик сонця у похмурий день.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!