XsergoОбіцяв Що Буде Це Уперше І Востаннє

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Обіцяв Що Буде Це Уперше І Востаннє

У пісні "Обіцяв що буде це уперше і востаннє" виконавця XSERGO розкривається тема невідповідної любові та спроби зберегти зв'язок, незважаючи на очевидну байдужість з боку об'єкта почуттів. Ліричний герой звертається до коханої, намагаючись пробудити в ній відгук на свої почуття, але зіткнувшись з розумінням, що його любов не має для неї значення. Образ снігопадів, що замітають все довкола, символізує спустошення та втрату надії, які переживає герой, втрачаючи кохану.

Ліричний сюжет пісні передає стан очікування та безсилля перед обличчям невзаємності. Герой намагається знайти хоча б якусь втіху у спогадах про минуле, вирушаючи до місць, які асоціюються з коханою, але знаходить лише підтвердження своєї самотності. Метафора недосяжності коханої, порівняної з місяцем, який є так близько, але водночас недосяжно далеко, підкреслює безнадійність спроб ліричного героя долати бар'єри між ними.

Загалом, пісня є виразом глибокої емоційної болі та роздумів про неможливість змінити почуття іншої людини, незалежно від того, наскільки сильною є власна прив'язаність та бажання бути поруч. Спроби героя зв'язатися з коханою і отримати від неї хоча б якусь відповідь лише підкреслюють його вразливість та готовність прийняти будь-яку увагу як знак надії, навіть коли все вказує на зворотне. Це історія про розрив між бажаним і реальним, про біль втрати та процес прийняття невідворотного кінця історії, яка так і не почалася насправді.

Коментарі (1)
  1. Porrophona19.05.2024
    Взяв собі пісню "Обіцяв що буде це уперше і востаннє" від XSERGO на час обіду. Голодний і втомлений, та хоч мелодія трохи розрадить. Час завантажити та послухати.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!