StasyaА Ми Втікали Мижи Люди І Не Знали Що З Нас Буде

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Ми Втікали Мижи Люди І Не Знали Що З Нас Буде

Пісня виконавця STASYA "А ми втікали мижи люди і не знали що з нас буде" занурює слухача в атмосферу глибоких роздумів про випробування, які приносить життя, і віру в краще майбутнє незважаючи на всі перешкоди. У перших рядках твору описується картинка затишної домівки, де раптово згасає вогонь на столі, символізуючи раптові неприємності або втрату. Бабця, що молиться за всіх, стає образом безмежної віри та надії на краще, незважаючи на випробування.

Далі текст пісні піднімає тему співіснування добра і зла, невинності та гріха у світі, де люди часто стикаються з непорозумінням та агресією. Слова "Плаче у кутку іконостас, Пробач грішних сину, люди злі, а є невинні, котрі гинуть безупину" відображають біль та страждання невинних, закликають до прощення та пошуку сили для протистояння злу.

Основний рефрен "А ми втікали мижи люди І не знали, що з нас буде" говорить про втраченість покоління, яке прагне знайти свій шлях у цьому світі, відчуваючи невизначеність і страх перед майбутнім. Тема побудови "сходів догори" символізує спроби подолати життєві перешкоди та досягти мети, незважаючи на зовнішній опір та розчарування.

Ключовим моментом пісні є віра в те, що доти, доки горить свічка - символ надії та життя, є шанс на краще майбутнє. Це заклик не здаватися перед обличчям труднощів та зберігати віру в світле майбутнє. Таким чином, пісня несе глибокий емоційний заряд, закликаючи слухача цінувати кожну мить життя, не втрачати надії та вірити у власні сили.

Коментарі (3)
  1. Tratcomtaca5.06.2024
    Ця пісня - справжня магія для душі! Вона дарує відчуття умиротворення, але в той же час заряджає енергією і надією. Не пропустіть можливість скачати та насолодитися чарівними мелодіями STASYA. "А ми втікали мижи люди і не знали що з нас буде" - це справжній витвір мистецтва!
  2. Tedteopastwir19.05.2024
    Виявила для себе неймовірну пісню "А ми втікали мижи люди і не знали що з нас буде" від STASYA. Цей трек переносить мене у світ спокою та гармонії, даруючи відчуття затишку та смирення. Просто насолоджуюсь кожною нотою!
  3. Forchoobedmo7.05.2024
    Ця мелодія наче змусила зупинитися і замислитись над шаленством наших днів. Що буде завтра? Хто знає... Але зараз, слухаючи ці акорди, почуваюсь, ніби віднайшов частинку своєї душі серед натовпу. Чи не магія?
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!