StasyaІ Не Знали Що З Нас Буде Будували Собі Сходи Догори

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Не Знали Що З Нас Буде Будували Собі Сходи Догори

Пісня "І не знали що з нас буде" виконавця STASYA торкається глибоких та емоційно насичених тем. Вона розповідає про випробування і труднощі, з якими стикаються люди, про їхню боротьбу за виживання та спроби знайти світло в темряві. Ліричні герої пісні – це символи невинності та страждань, які змушені боротися з несправедливістю та злом, що оточує їх. Вони будують "сходи догори", намагаючись вирватися з циклу бід і знайти краще майбутнє, але стикаються з реальністю, де "люд недобрий нині всюди".

Описана у пісні бабця, що молиться за всіх, символізує віру і надію, які залишаються з людьми навіть у найважчі часи. Вона воліє сама пожертвувати собою, ніж бачити страждання своїх близьких. Це підкреслює безкорисливість та жертовність, що існують у серцях людей, навіть коли вони зіштовхуються з жорстокістю світу.

Пісня також звертає увагу на важливість збереження віри та надії, символізованої свічкою, яка продовжує горіти навіть у повній темряві. Це нагадування про те, що, незважаючи на всі негаразди, світло надії ніколи повністю не згасає і завжди є шанс на краще майбутнє.

Загалом, пісня є рефлексією на теми страждання, боротьби за виживання, віри, надії та людської жертовності. Вона змушує слухача задуматися над важливістю збереження внутрішнього світла навіть у найскладніші часи.

Коментарі (2)
  1. Jchanofdishots30.05.2024
    Пісня "І не знали що з нас буде будували собі сходи догори" від STASYA нагадує мені про те, як важливо вірити у світле майбутнє навіть у найтемніші моменти. Навіть коли здається, що нічого не має сенсу, ця мелодія дарує надію і піднімає дух. Обов'язково слухайте!
  2. Ciajexwhibuzz19.04.2024
    Хоч мій настрій зараз грає на контрастах із цією піснею, все ж таки вона наче легка хмаринка, що плавно ковзає по небу моїх думок. Сходи, що ведуть угору, наче звільнення від усього, що тримає на землі. Звучить майже як поезія, виткана з меланхолії і надії. Цікаво, куди би мене вони привели, якби я пішла за ними...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!