Runa, KasnauskasБула Би Проклята Вона

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Була Би Проклята Вона

Пісня "Була би проклята вона" виконавців RUNA та Kasnauskas є глибоко емоційним твором, який висвітлює тему війни та її вплив на особисті відносини. Вона розповідає історію двох закоханих, розділених війною, але об'єднаних надією на зустріч.

У першій частині пісні закликається не плакати та чекати кінця війни, обіцяючи повернення та обійми. Це висловлює загальнолюдське бажання захистити близьких від болю та розділення, що приносить війна. Фраза "Ти не плач, то не твоя вина" підкреслює невинність тих, хто залишається чекати, наголошуючи на несправедливості війни, яка нав'язується зовні та розриває зв'язки між людьми.

Друга частина пісні згадує спільне минуле, щасливі моменти, які пара провела разом до війни. Вона викликає ностальгію за безтурботними днями та мрії, які були перервані. Ці спогади слугують якорем для обох, мотивуючи їх триматися цих спогадів як обіцянки повернення до нормального життя.

Завершальні рядки пісні підкреслюють непереможний дух закоханих у відповідь на розлуку, яку спричинила війна. "Була би проклята вона" - це прокльон війні, яка стала причиною їхнього горя. Проте, незважаючи на всі випробування, заклик не забувати одне одного та обіцянка зустрітися "коли війна піде звідси" висвітлюють безмежну віру в майбутнє, де любов перемагає руйнування та відстань. Ця пісня є гімном надії та незламності духу перед обличчям розлуки та війни.

Коментарі (2)
  1. Cazyfilet23.05.2024
    Відчуваю, як душа шукає відраду в цій мелодії, ніби розфарбовуючи сіру буденність яскравими барвами. Музика, що огортає смиренням, змушуючи забути про всі розчарування. Вдивляючись у глибину звуків, знаходиш нові сили для гіпертимного руху вперед.
  2. Venmokidsmatch18.04.2024
    Слухаю цю пісню і не можу вирішити: танцювати чи плакати? Разом з Руною та Каснаускасом мої сльози перетворюються на кроки танцю! Чудово, що є така музика, яка змушує відчувати все одразу! Ясно одне - буду слухати її ще не один раз!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!