Nichka X AskwhenНе Забувай Все Що Було За Стінами 

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Забувай Все Що Було За Стінами 

Пісня "Не забувай все, що було за стінами" у виконанні NICHKA X Askwhen відображає глибокі емоційні переживання, які пов'язані з минулими стосунками та спогадами. У перших рядках автор звертається до співрозмовника (або, можливо, до себе), закликаючи не забувати про часи, проведені разом, про обіцянки бути завжди поруч та про ті моменти інтимності та близькості, які вони ділили між собою, "горіли обіймами" у прямому та переносному значенні. Це наголошує на важливості збереження пам'яті про глибокі почуття та емоційні моменти, що зв'язують людей.

Далі, у пісні йдеться про спроби автора "малювати на вікнах", що може символізувати спроби зберегти або відновити минуле через мистецтво, спогади чи мрії. Але згадки про "скільки ще правил, скільки ще слів заховано було у стінах" вказують на те, що у їхніх стосунках існували певні обмеження або невимовлені правила, які, можливо, стали причиною віддалення або розриву.

Фраза "розгублені очі, що вірили сліпо" говорить про втрату невинності, розчарування та біль, що прийшли з розумінням, що реальність стосунків не завжди відповідає очікуванням. Згадка про бажання "повернути ті руки, що гріли тепліше за літо" символізує ностальгію за втраченою близькістю та теплом стосунків, які колись здавалися безкінечними та незмінними.

У цілому, пісня висловлює сум за втраченим, ностальгію за минулими стосунками та спогадами, які залишились "за стінами". Вона занурює слухача у роздуми про важливість пам'ятати та цінувати те, що було, навіть якщо це вже не можна повернути або змінити.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!