Klavdia PetrivnaЗабагато Брехні Давай Почнем Все Спочатку

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Забагато Брехні Давай Почнем Все Спочатку

Пісня "Забагато брехні, давай почнем все спочатку" виконавця Klavdia Petrivna розкриває тему складних стосунків, розчарування і сподівань на новий початок. У перших рядках автор звертається до свого партнера, констатуючи повну втрату всього, що було між ними, порівнюючи цю втрату з росою, яка випаровується на сонці. Цей образ передає легкість і швидкоплинність того, що колись здавалося значним і важливим. Автор висловлює співчуття до свого партнера, водночас нагадуючи про свою присутність і значення у їхньому житті.

У наступній частині пісні йдеться про бажання вийти з кола непорозумінь і конфліктів, які обтяжували відносини. Фраза "Давай підем до суду Вибиратися із бруду" може символізувати бажання офіційно вирішити всі суперечки і почати все з чистого аркуша, втім, не в сенсі реального судочинства, а як метафора вирішення всіх проблем. "Забагато абсурду, забагато брехні" підкреслює неминучість розриву через накопичення брехні та непорозумінь.

Заключні рядки пісні наголошують на спільній відповідальності за стан їхніх відносин і висловлюють сподівання на пробачення та можливість бути разом до кінця, незважаючи на всі складнощі. Водночас, висловлюється певна безпорадність перед обличчям смерті та життя, підкреслюючи глибоку емоційну замішаність і невизначеність у стосунках. Слова "Ти мене не зберіг" вказують на розчарування в партнері, який не зміг захистити відносини від занепаду. Пісня закінчується на досить меланхолійній ноті, вказуючи на складність знаходження спільної мови та збереження любові.

Коментарі (3)
  1. Paularabar27.05.2024
    Слухаю це і не можу зрозуміти, чому люди витрачають свій час на таке. Можливо, варто почати з чогось кращого? Не віриться, що стільки брехні може пролізти в одну пісню... Мій спокій точно не для цього.
  2. Handrowszagamb24.05.2024
    Коли депресія накриває хвилею, а настрій хоч і вдячний, але важкий, тільки музика рятує. "Забагато брехні давай почнем все спочатку" від Klavdia Petrivna – саме те, що треба, щоб відчути новий початок. Обов'язково треба скачати!
  3. Pewindsurchai24.04.2024
    Вау, ця пісня як магічний еліксир для душі! Клавдія Петрівна, ви точно вмієте відновлювати почуття з нуля! Ваш голос змушує серце битися сильніше, а слова зачаровують! Чекаю нових пісень! Якби тільки можна було прокачати емоції до максимуму, я б зупинився саме на цій композиції. Браво!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!