DubkyЯкщо Не Любиш Чому Цілуєш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Якщо Не Любиш Чому Цілуєш

Пісня "Якщо не любиш, чому цілуєш" виконавця DUBKY розкриває тему невідповідного кохання та емоційного розриву між двома людьми. У перших рядках пісні виражається суперечливість почуттів – з одного боку, є любов і пристрасть, а з іншого – відсутність взаємності. Ця тема продовжується у наступних віршах, де описується, як одна сторона готова дати все, захоплена красою та унікальністю об'єкта своєї любові, намагається знайти ідеальні слова («зберу тисячі фраз і купу літер»), щоб виразити свої почуття.

Ліричний герой пісні звертається до коханої, називаючи її своїм дивом і золотом, підкреслюючи безмежну прихильність та постійні думки про неї. Він говорить про те, що єдине, що він має, – це серцебиття, яке кричить про любов до неї. Проте, повторюючи фразу «А ти мене не любиш-не любиш», підкреслюється розбіжність у їхніх почуттях.

Кульмінацією пісні є вираження болю від нерозділеного кохання, коли кохана цілує його губи, але водночас «губить» його – символічно втрачає, не відчуваючи такої ж глибокої прив'язаності. Це створює образ відносин, де одна сторона цілком віддається почуттям, але не отримує бажаної взаємності, що залишає її з порожнечею та розчаруванням. Така динаміка відносин викликає емоційний біль та показує складність людських емоцій та взаємин.

Коментарі (2)
  1. Elpritettem13.06.2024
    Що може бути краще для вечора, коли душа на межі і світ здається трохи розмитим? Знайшов свою музику – танцюєш, навіть якщо на серці холод і запитання без відповідей. Цей трек здатен підняти навіть найбільш смиренного і розчарованого слухача.
  2. Proderpubkind5.06.2024
    Якщо тобі доводиться робити вигляд, краще змінити мелодію життя. Іноді навіть звук може допомогти знайти відповідь на те, що не сказано словами.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!