ZelenookaУ Морі Брехні Ти Тонеш Кожен День

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - У Морі Брехні Ти Тонеш Кожен День

Текст пісні "У морі брехні ти тонеш кожен день" виконавця Zelenooka розкриває тему розчарування в стосунках, де одна сторона неодноразово прощала зради та брехню іншої. Головний персонаж пісні висловлює свою втому та фрустрацію з приводу постійних обманів і невдач у відносинах, підкреслюючи, що її серце більше не відкрите для продовження цих відносин.

В тексті міститься зображення емоційної дистанції та відчуження, коли, незважаючи на зовнішню близькість, у стосунках присутня душевна відстань. Героїня розповідає про те, як вона виявила справжню сутність свого партнера, якому було легше вдавати, аніж бути справжнім, та як це усвідомлення призвело до неминучого розриву.

Кульмінаційним моментом є усвідомлення героїнею, що вона більше не є "призом" для свого партнера, відкидаючи його спроби затягнути її назад у токсичні відносини. Вона закликає його забути про неї та шукати її присутність лише у своїх снах, підкреслюючи остаточний розрив і бажання рухатись вперед.

Завершується пісня згадкою про лист від колишнього партнера, символізуючи останню спробу контакту або пояснення. Однак, вже зрозуміло, що для героїні це лише чергове нагадування про минуле, яке вона хоче залишити позаду, закриваючи главу своєї життєвої історії, пов'язану з брехнею та обманом. Це пісня про зростання, самоповагу та важливість відпускання токсичних відносин для власного блага.

Коментарі (4)
  1. Ringnetagjoi18.06.2024
    Слухати цю пісню – це як вливати отруту в душу. Краще б я витратила час на щось менш руйнівне.
  2. Jeffnetsokar17.06.2024
    Я, наче в шаленому танці, де кожен рух - відкриття нової правди. Ця пісня змушує мене вірити в силу душі, яка виринає з океану брехні і знаходить своє світло. Музика Zelenooka просто неймовірна!
  3. Eachtrucenhan15.06.2024
    Ну, цей трек точно не стане саундтреком мого життя. Особливо зараз, коли нерви на межі, а сил майже не лишилося. Мабуть, більше підходить для тих, хто шукає свіжих вражень або відволікання. Для мене ж - просто ще один момент у потоці днів. Втома бере своє.
  4. Chaedekenty20.05.2024
    Завітайте у світ мелодії від "Zelenooka" – "У морі брехні ти тонеш кожен день". Завантажте цю пісню безкоштовно та зануртеся у спокій темряви, відчуйте її глибину та знайдіть своє бодре натхнення. Не втрачайте шанс скачати це музичне диво вже зараз!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!