Геля ЗозуляНаступного Разу Зустрінемось Коли Місяць Буде Уповні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Наступного Разу Зустрінемось Коли Місяць Буде Уповні

Текст пісні "Наступного разу зустрінемось коли місяць буде уповні" виконавця Геля Зозуля носить глибокий емоційний зміст, в якому переплітаються мотиви внутрішньої боротьби, втрати та прийняття неминучого. Лірична героїня висловлює свої почуття через метафору погодних явищ, порівнюючи себе не з дощем, а з грозою, що символізує її внутрішню силу та бурхливі емоції.

У рефрені пісні згадується зустріч при повні місяця, яка використовується як обіцянка або передбачення майбутньої важливої події. "Я вже мертва всередині, та поки жива ще ззовні" - ці слова виражають відчай та внутрішню порожнечу героїні, яка втратила сенс життя, але продовжує існувати зовнішньо.

Згадка про кров, "блакитну з вином розмішану", може символізувати змішання чистоти та вини, болю та втіхи в одному. Це підкреслює амбівалентність почуттів ліричної героїні, її спробу знайти розраду у власній боротьбі.

У наступних рядках "Тепер мені ніхто нічого не скаже. Усе буде так, як карта ляже!" - висловлюється відчуття рішучості та незалежності. Героїня приймає життя таким, яким воно є, відмовляючись від чужих очікувань та встановлюючи власні правила гри.

Завершальний рефрен повторює обіцянку зустрічі при повному місяці, підкреслюючи готовність героїні "вкрасти серце", що може символізувати як початок нової любові, так і готовність до рішучих дій для зміни власної долі. Це відображає її бажання знайти внутрішню силу та відродитися наново, незважаючи на внутрішню "смерть".

Коментарі (1)
  1. Rdererjoback24.05.2024
    Вирішила дати шанс пісні "Наступного разу зустрінемось коли місяць буде уповні" від Гелі Зозулі. Не моя чашка чаю, але, якщо вам цікаво, можна скачати і оцінити самостійно. Може, вам більше сподобається.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!