Klavdia PetrivnaВтечу Від Себе Втечу Від Тебе І Тобі І Мені Цього Треба

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Втечу Від Себе Втечу Від Тебе І Тобі І Мені Цього Треба

Пісня "Втечу від себе, втечу від тебе" виконавиці Klavdia Petrivna відкриває перед слухачами тему внутрішніх переживань та змін, які людина вирішує зробити у своєму житті. У тексті пісні йдеться про бажання покінчити з минулим, змінити звичний уклад життя, у тому числі втекти від власних емоцій та відносин, які приносять більше болю, ніж щастя. Авторка говорить про рішучість залишити все, що її обтяжує, і спробувати розпочати все з чистого аркуша, навіть якщо це означає бути наодинці з собою.

У другій частині пісні виражається контраст між внутрішнім світом героїні та зовнішнім світом. Вона говорить про спекотні стосунки, які для неї та її партнера стали небезпечними, натякаючи на токсичність їхнього зв'язку. Водночас, для навколишніх їхні стосунки можуть здатися ідеальними, але насправді це не так. Відмова від цієї ілюзії щастя та бажання знайти справжнє задоволення у самотності та свободі від токсичних зв'язків є головними мотивами цієї частини пісні.

Завершується пісня образами Різдвяної ночі, які символізують новий початок та можливість переродження. Героїня пісні зображає себе безкрилою, але водночас знаходить у цьому стані свободу від очікувань та від стосунків, які її обмежували. Це час, коли вона може приховатися від усіх, знайти своє місце і відчути справжнє щастя від своєї самотності та незалежності. Таким чином, пісня є виразом подорожі від болю та розчарувань до самоприйняття, внутрішньої сили та віри в краще майбутнє.

Коментарі (5)
  1. Tipoforri4.06.2024
    Ця пісня — справжнє відображення моїх глибоких відчуттів. Кожна нота, кожне слово проникає в серце і нагадує, як важливо бути вірним собі. "Втечу від себе, втечу від тебе" від Klavdia Petrivna — це гімн моєї впевненості та гордості. Слухаю і відчуваю себе сильною, непохитною особистістю. Раджу всім, хто шукає натхнення і сили йти вперед, послухати цей шедевр.
  2. Turminekar21.05.2024
    Ох, скільки ж спогадів пов'язано з цією піснею! Klavdia Petrivna завжди вміє торкнутися струн душі. "Втечу від себе втечу від тебе" - це як повернутися в юність, коли серце билося частіше і кожне слово мало значення. Вмикаю знову і знову, щоб зануритися в ті часи і відчути себе живим. Рекомендую всім, хто хоче відчути ностальгію та трохи відволіктися від буденності. Ця пісня - справжній скарб!
  3. Farktherphousi15.05.2024
    Сьогодні моє серце відкрило нові горизонти. Це як ковток свіжого повітря серед міської метушні. Вражає до глибини душі, залишаючи відчуття гордості та натхнення. Не можу відірватися, знову і знову слухаючи цей шедевр
  4. Gizlanotrams5.05.2024
    Коли нерви на межі, ця пісня як порятунок – тут і втеча, і повернення до себе. Klavdia Petrivna вклала в мелодію частинку своєї душі, чути це! Оригінальність у кожному акорді, змушує замислитись і відпустити все зайве. Це дійсно те, що мені треба. Скачати і слухати на повторі!
  5. Lausifundi5.05.2024
    Ця пісня - наче тихий шепіт душі, який відлунює у безмежній тиші самотності. Клавдія Петрівна має талант торкатися найтонших струн серця, не залишаючи байдужим навіть апатичних слухачів. Чим більше слухаю, тим глибше усвідомлюю: інколи втеча не є відповіддю, а шляхом до зустрічі з самим собою. Дякую за музичну терапію.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!