SysuevВдома Вже Бо Мій Дім Від Морів До Гір Зустрічати Мене Вибіжиш На Двір

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вдома Вже Бо Мій Дім Від Морів До Гір Зустрічати Мене Вибіжиш На Двір

У цій пісні Sysuev висловлює глибоку любов та прихильність до своєї рідної землі - України. Він звертається до неї як до живої істоти, що має здатність зцілювати душу, відганяти смуток і біль. Автор використовує образи, що підкреслюють унікальність і красу рідної країни, розкинутої від морів до гір, що символізує її велич і могутність.

Ліричний герой зізнається в безмежній любові до своєї землі, порівнюючи її з безцінним скарбом. Ця любов стає джерелом сили та натхнення, що дозволяє йому долати життєві труднощі. Згадка про "шлях морем соняхів" та "вітер у вікні", який "жене всі дурні думки", викликає асоціації з волею та незалежністю, що є ключовими характеристиками українського народу.

Пісня переповнена образами надії та віри в майбутнє, що символізує "повний бак і надія є". Ліричний герой наголошує на важливості бути поруч зі своєю землею, відчувати її близькість, що приносить йому відчуття єдності та приналежності до великої родини. Він говорить про момент усвідомлення своєї приналежності до рідної землі, що для нього стало моментом прозріння та глибокого духовного досвіду.

Закликаючи землю забрати "сум і біль", автор не лише виражає надію на краще майбутнє для своєї країни, але й підкреслює роль рідної землі як джерела духовної сили та опори в житті кожного, хто її любить і цінує. Ця пісня є гімном всім, хто відчуває нерозривний зв'язок зі своєю Батьківщиною, віддає їй свою любов і повагу, і бачить у ній джерело натхнення та життєвої енергії.

Коментарі (1)
  1. Reigutgestpagh15.06.2024
    Прийшла на цю сторінку у пошуках чогось, що зігріє душу в цей похмурий день, але, на жаль, пісня залишила мене байдужою. Можливо, іншим це припаде до серця, але для мене вона лише додала ще трохи смутку в і так не дуже веселий настрій. Сподіваюся, знайду щось більш піднесене наступного разу.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!