ТатишаТам Де Немає Дна Там Плачуть Увісні

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Там Де Немає Дна Там Плачуть Увісні

Ця пісня відображає глибокі емоційні переживання та роздуми про втрачене кохання, нерозділені почуття та важкість спілкування між двома людьми. Вона розкриває історію відносин, де одна сторона бажала більшого зв'язку та глибини почуттів, але інша не змогла або не захотіла відповідати цим очікуванням. Лірична героїня висловлює своє розчарування та біль від того, що її почуття і сподівання не були взаємними, а її бажання стати найважливішою і найціннішою для свого партнера так і залишились нездійсненними.

У рефрені пісні слова "Мовчи, мовчи, мовчи" можуть символізувати відчай та безсилля перед обличчям розпаду відносин, де слова вже не здатні змінити ситуацію або вилікувати рани. Автор висловлює ідею, що вони обидва втратили не лише одне одного, але й частину себе, їхні спільні мрії та сподівання розбилися, як доміно.

Останні рядки пісні закликають до прийняття реальності, до відмови від боротьби та збереження хоча б спогадів про те, що було між ними. Це вираження бажання залишити позаду конфлікт і зберегти мир, щоб не втратити останній зв'язок, який їх об'єднує, навіть якщо це лише спогади, увіковічені на фотографії. Пісня відображає складність людських емоцій та відносин, підкреслюючи, що іноді любов не достатня, щоб подолати всі перешкоди.

Коментарі (1)
  1. Cilhightawor3.04.2024
    Випадково натрапив на цю пісню, і ось що скажу: це як підводний світ емоцій, де кожен акорд - це новий вид риби, яку я ніколи не бачив. "Там де немає дна там плачуть увісні" від "Татиша" - це пісня, що змусила мене забути, що таке гравітація. Її мелодія занурює в стан безвагомості, а слова малюють картини осіннього дощу у невідомому світі. Здається, знайшов новий гімн для своїх осінніх мрій. Рекомендую всім, хто шукає щось незвичайне серед звичного
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!