Геля ЗозуляА То Не Я То Гірка До Денька Моя

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А То Не Я То Гірка До Денька Моя

Пісня "А то не я то гірка до денька моя" у виконанні Гелі Зозулі розповідає про складні стосунки між двома людьми, Галею і Колею. Вона відображає біль і розчарування, викликані неможливістю знайти взаєморозуміння та підтримку у важкі часи. Коля звертається до Галі з проханням про допомогу, але Галя відмовляє йому, стверджуючи, що вже не здатна нічого змінити або допомогти йому.

В тексті пісні Галя висловлює свою рішучість забути про минуле та про Колю, попри спільні спогади, що колись об'єднували їх. Вона каже, що не пам'ятає тих часів і навіть сумнівається, чи були вони насправді. Це вказує на бажання відірватися від болючого минулого та йти далі.

Заключна частина пісні підсилює ідею про вплив зовнішніх обставин на їхні стосунки, зокрема, роль алкоголю, який лише поглиблює прірву між ними. Галя не пам'ятає спільного минулого з Колею, що символізує їхню віддаленість і нездатність відновити зв'язок. Пісня відображає теми втрати, нерозділеного кохання та складнощів спілкування, які ведуть до непорозумінь та розриву стосунків.

Коментарі (4)
  1. Adexdjanav18.06.2024
    Здається, цей музичний шедевр може бути ідеальним супроводом для мого меланхолійного вечора, коли навіть чашка чаю стає гіркою на смак. Завантажую, щоб забути, але і не забути!
  2. Mavertippte24.05.2024
    Оце так несподіванка! Включила "А то не я то гірка до денька моя" від Гелі Зозулі - і одразу відчула, як оживає душа. Ігриво і бодро, точно мій настрій на сьогодні!
  3. Terrestlengue24.05.2024
    Сьогодні почув пісню "А то не я то гірка до денька моя" від Гелі Зозулі. Вона так зачепила мою душу, що просто не можу залишити її без уваги. Відчуваю, як кожен звук пронизує моє серце, викликаючи сум і роздуми. Тепер розумію, що іноді потрібно слухати такі композиції, щоб відчути справжні емоції. Всі ці відчуття можна отримати, якщо просто завантажити цю пісню і відчути її на повну. Обов'язково рекомендую всім, хто шукає щось особливе!
  4. Rirowindtit18.04.2024
    Хто б міг подумати, що пісня змусить мене забути про голод? Геля Зозуля, ви просто чарівниця музики! Ігривий настрій закружляє, а ваш голос - це справжній десерт для моїх вух. Нехай цей "гіркий деньок" ніколи не закінчується! Чудово
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!