Про що пісня - Відлітай

Пісня "Відлітай" гурту Shuffle розповідає про болісний розрив відносин і почуття безнадії. Головний герой описує свої переживання після втрати коханої, яка залишила його, залишивши лише спогади та розірвані струни почуттів. Він намагається прийняти факт, що їхні шляхи розійшлися, і що їм більше не судилося бути разом.


Основний мотив пісні – це символічний політ у невідомість. Герой закликає свою колишню кохану "відлітати" на крилах ночі, забираючи все, що було пов'язане з їхнім спільним минулим. Він розуміє, що її тепер чекає нове життя, в якому його більше немає місця. Цей політ символізує звільнення від болю і спогадів, які ще залишаються в його серці.


Пісня також підкреслює ідею самообману, який поступово розвіюється, як дим. Головний герой зрештою приймає реальність і готовий рухатися далі, хоча в його серці залишається гіркота від втрати. Він визнає, що їхнє майбутнє різне, і що потрібно навчитися жити без цієї любові, яка залишилася лише спогадом у його душі.

Коментарі (1)
  1. Harpaworkni5.06.2024
    Послухав "Відлітай" від Shuffle. Мабуть, не зовсім моє. Часом і від гарних пісень можна відлітати в свої думки. Ось так і сталося цього разу. Сито та байдуже.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!