Сергій Афанасьєв Feat. Дмитро БуткевичЗламана Лялька

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Зламана Лялька

Пісня "Зламана Лялька" у виконанні Сергія Афанасьєва та Дмитра Буткевича є емоційним оповіданням про людину, яка відчуває себе зламаною і втраченою. Основна тема пісні обертається навколо почуття безпорадності та невміння знайти свій шлях у житті. Герой пісні порівнює себе із зламаною лялькою, яка продовжує танцювати, навіть коли все навколо руйнується.


Текст відображає відчуття замкненості в циклі болю і невдоволення, де кожен рух виглядає автоматизованим і позбавленим сенсу. Виконавець зображає стан, коли немає можливості зупинитися і відпочити, коли думки та емоції виходять з-під контролю і стають подібними до танцю зламаної ляльки, що кружляє в хаосі.


Пісня підкреслює необхідність усвідомлення власного стану і пошуку шляхів виходу з цього замкненого кола. Вона закликає до роздумів над тим, як важливо знайти сили для змін та відновлення, щоб уникнути безкінечного танцю в пустоті і знайти новий сенс у житті.

Коментарі (1)
  1. Pearlnetvaitres3.06.2024
    Ось дивлюся на цю пісню і думаю, що може в ній знайду щось нове, але відчуваю, що це чергова банальність. Втомлена душа не потребує ще однієї "зламаної ляльки". Сергій Афанасьєв і Дмитро Буткевич, на жаль, не змогли вразити цього разу. Соромно визнавати, але, можливо, я просто не в тому настрої, щоб оцінити таку творчість.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!