КорупціяЯ Знов У Харкові

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Знов У Харкові

Пісня "Я Знов У Харкові" від гурту "Корупція" є своєрідною сатирою на сучасне суспільство та його вади. У ній описується повернення головного героя до Харкова, де він зустрічає своє минуле оточення в звичному для них середовищі – у закладі, сповненому розкішними, але не безгрішними людьми. Ця розкіш та поверхнева показуха протиставляються з реальною корупцією та розбещеністю тих, хто оточує героя.


У пісні описуються сцени з прокурорами, які, незважаючи на свою офіційну позицію, ведуть себе нахабно та зневажливо. Вони сміються з "плоскими" жартами і є частиною корумпованого та злочинного суспільства, де навіть "жуліки" почуваються розстроєними та розчарованими. Ці сцени є іронічним відображенням того, як влада і злочинці часто співіснують у тісному співробітництві, створюючи атмосферу моральної деградації.


Загалом, "Я Знов У Харкові" є своєрідним портретом міста і країни, де корупція проникла в усі сфери життя. Через образи розкішних вечірок, чорних чемоданчиків і підозрілих постатей, пісня розкриває суть суспільства, де важко знайти справжні цінності та моральні орієнтири. Це своєрідний виклик слухачеві, щоб він замислився над власною роллю в цій системі.

Коментарі (2)
  1. Diamenpaki15.08.2024
    Ну що ж, ця пісня - це справжній марафон одноманітності, але в стані ейфорії вона звучить зовсім інакше! Якщо вже вирішила, що треба це скачати, то дій, хоча дратує, коли музика не влучає у настрій. Цикли настрою - справа серйозна, але, може, ця композиція стане несподіваним саундтреком дня?
  2. Rialuwintau2.06.2024
    Зайшла на сторінку з піснею "Я Знов У Харкові" від Корупції, і вже з першого акорду серце застигло. Інтригує ця музика, як розгадка старого листа, залишеного на дні скрині. Задумуюсь, чи зможе вона розвіяти мій страх або, навпаки, заглибити мене у вир емоцій? Доведеться слухати, щоб знайти відповідь...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!