Dima Prokopov Feat. MoiseiРіздвяна Ніч

1
Слухати
Скачати
Коментарі (4)
  1. Staprekesre19.06.2024
    Завантажила цю пісню в надії на святковий настрій, але замість тепла Різдва отримала холодне роздратування. "Різдвяна Ніч" від Dima Prokopov Feat. Moisei явно не мій формат. Шкода часу.
  2. Dorotebi18.06.2024
    Що за несподіванка! Зайшов послухати щось новеньке, а тут мені пропонують казковий трек, який ніби з неба впав. Незрозуміло, як таке взагалі можливе, але ж воно справді існує! У мене голова йде обертом, але й відчуваю себе неймовірно розлюченим, що не чув цього раніше. Справжній музичний сюрприз, який викликає змішані почуття, але змушує зупинитися і послухати. Просто вибух емоцій!
  3. Starousmosga4.06.2024
    Ця пісня "Різдвяна Ніч" від Dima Prokopov Feat. Moisei огортає мене загадковістю, наче я потрапив у казковий світ. Незважаючи на сумний стан душі, мелодія пробуджує цікавість та змушує задуматись про справжнє диво. Моя раціональність говорить, що варто завантажити цю композицію та дозволити їй зігріти моє серце.
  4. Ehpenraile2.06.2024
    Ця пісня "Різдвяна Ніч" від Dima Prokopov Feat. Moisei — справжня гармонія для душі. Ідеально підходить для того, щоб забути про напруження і зануритися у святкову атмосферу. Єдиний мінус — вона не нагодує, але точно підніме настрій!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!