Roxolana Feat. Monatik &Amp; Volodymyr Dantes &Amp; Пилип Коляденко &Amp; Kazka &Amp; Марія КвіткаОй Чи Є Чи Нема

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Чи Є Чи Нема

Пісня "Ой Чи Є Чи Нема" виконується кількома популярними українськими артистами, такими як ROXOLANA, Monatik, Volodymyr Dantes, Пилип Коляденко, Kazka та Марія Квітка. Це сучасна інтерпретація традиційної української колядки, яка поєднує в собі елементи народної музики та сучасного поп-стилю. Вона передає дух святкування та об'єднання, яке відчувається під час зимових свят.


Основна тема пісні – це запитання, чи є вдома господар, що є традиційним зверненням під час колядування. Колядники співають про важливість єдності, підтримки один одного та тепла, яке приносить свято. Текст пісні акцентує на важливості підтримки та розуміння у важкі часи, коли на вулиці мороз, а в серцях може бути смуток.


Пісня закликає відчинити двері для гостей, прогнати смуток і страх та з радістю зустрічати прийдешнє. Вона нагадує про те, що навіть у найхолодніші і найтемніші часи, важливо залишатися разом, підтримувати один одного та знаходити сили йти далі. У цьому полягає справжній дух колядування – єдність, тепло і надія на краще майбутнє.

Коментарі (2)
  1. Semusczinle16.06.2024
    Оце так компанія! Стільки різних артистів в одній пісні, неочікувано і неймовірно круто! Таке поєднання дарує справжній вибух емоцій і драйву. Мені так цікаво, як звучить це творіння! Треба неодмінно послухати, адже з такими виконавцями щось простеньке просто не може вийти. Хто знає, можливо, це стане моєю новою улюбленою піснею!
  2. Workbarwieprop2.06.2024
    Ця пісня наче магічний еліксир, що проникає в саму душу, запалюючи внутрішній вогонь, навіть коли серце сповнене смутку. Мелодія ідеально обіймає, мов теплий вітерець на заході сонця. Дякую виконавцям за цей неймовірний витвір!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!