Про що пісня - Виноград

Пісня "Виноград" у виконанні Роксолани та гурту KAZKA є сучасною інтерпретацією традиційної української колядки. У тексті пісні йдеться про трьох колядників, які шукають двір пана, оспівуючи красу і зелень винограду. Ця колядка символізує радість, багатство та святковий настрій, характерний для зимових свят.


Основна ідея пісні полягає в побажаннях добробуту і щастя господарям дому. Колядники віншують з нагоди свят, бажаючи довгих років життя, радості та миру. У пісні також звучать побажання, щоб у господарів завжди була грушка в саду, сливка та весілля в хаті, що символізує багатство та процвітання.


Через музику "Виноград" передає тепло та світло, підкреслюючи важливість родинного затишку та єдності. Ця композиція, наповнена фольклорними мотивами, є втіленням українських традицій, адаптованих до сучасної музики. Роксолана та KAZKA вносять у колядку нове дихання, роблячи її актуальною для молодого покоління.

Коментарі (1)
  1. Dumumogyl1.06.2024
    Ця пісня – наче злива влітку: гучна, несподівана і така, що збиває з ніг. "Виноград" від Roxolana та Kazka зворушує своїми сильними емоціями, і навіть якщо ти ситий, ці звуки наповнюють тебе відчуттям бурі. Ідеальний саундтрек для моментів, коли розгніваний світ здається занадто тихим.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!