Джонні Дивний Feat. Роман Рамус &Amp; Lussy SkyПоверхами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Поверхами

Пісня "Поверхами" від Джонні Дивного, Романа Рамуса та Lussy Sky є яскравим прикладом сучасного українського хіп-хопу, що торкається тем пошуку себе і життєвих випробувань. У композиції відображається ідея, що кожен етап життя можна порівняти з поверхами великого будинку, де кожен поверх є новим викликом і новими можливостями. Пісня закликає не губитися серед численних "дверей", які відкриває життя, а навпаки, знайти свій шлях і слідувати йому, незважаючи на труднощі.


Роман Рамус у своїх текстах підкреслює важливість залишатися собою та щирим, адже в сучасному світі так багато фальшу і брехні. Пісня є відображенням його особистих переживань та емоцій, які він передає слухачам. Він наголошує, що саме в моменти творчості він почувається живим і може ділитися своєю енергією з іншими.


У пісні також представлені гостьові куплети від Lussy Sky та Джонні Дивного, які додають свої унікальні стилі до композиції. Lussy Sky, відомий своїми досягненнями в брейкдансі, і Джонні Дивний, репер з міста Калуш, створюють багатошаровий музичний твір, що відображає їхній спільний погляд на життєві труднощі і пошук власного шляху.

Коментарі (2)
  1. Viamorufun12.08.2024
    Трек, що змушує танцювати навіть у снах! Відчуваєш, як кожен біт піднімає тебе на новий рівень енергії. Наче ловиш ритм, а він водночас тебе захоплює. Така музика - справжній ковток свіжого повітря. Засинаю з посмішкою, але танцюю у душі.
  2. Erfaliro1.06.2024
    Ця пісня "Поверхами" від Джонні Дивного, Романа Рамуса та Lussy Sky звучить як медитація в русі. Вона занурює в глибини підсвідомості, пробуджує щось первісне і невидиме. Кожна нота влучає прямо в серце, а ритм перетворюється на невидимий ліфт, який піднімає поверхами емоцій. Відчуваєш себе частиною цього звуку, кожен акорд звучить як шепіт Всесвіту. Прекрасна робота, що відновлює внутрішній спокій і водночас спонукає до роздумів. Браво, артисти!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!